UA RU

Конкуренти залишаться позаду: що вказати в оголошенні, щоб вигідно здати квартиру в оренду

За словами експертки, необхідно вказати про якісні характеристики квартири, яку ви хочете здати

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Варто відповідально підійти до вашого оголошення

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Складання вдалого оголошення про орендовану квартиру має велике значення, оскільки воно привертає увагу потенційних орендарів та визначає перший враження про нерухомість. Чітко інформативне оголошення з фотографіями, вказанням ключових переваг, детальним описом приміщення та його оточення допомагає привернути інтерес та залучити більше зацікавлених осіб, що збільшує шанси на успішну оренду та сприяє швидкому здійсненню угоди.

Про це у коментарі сайту Pro Гроші розповіла оглядачка ринку нерухомості Вікторів Берещак.

За словами експертки, для початку у вдалому оголошенні треба вказати якісні характеристики квартири, а саме – змістовний опис житла та його особливостей:

Також варто узяти до уваги архітектурні особливості житла, такі як наявність балкона, лоджії, тераси або інших архітектурних елементів. Необхідно чітко вказати кількість санвузлів, оскільки, наприклад, наявність двох санвузлів може бути важливим плюсом, на який варто звернути увагу. Те саме стосується і наявності гардеробної.

Далі слід перейти до опису стану квартири та комунікацій, а ще важливо вказати, коли був проведений останній ремонт, його характер і використані матеріали. Зрозуміло, що не можна висвітлити усі деталі, але на більшість необхідно звернути увагу.

Також не забудьте вказати про те, залишаєте ви якусь техніку та меблі чи ні, а ще про те, чи у вас авторський дизайнерський проєкт. Адже це теж треба вказати. У випадку, коли він свіжий та добре зроблений, можна навіть зробити певну націнку.

"Якщо ви у квартирі маєте, які обтяжливі моменти, наприклад, є тепла підлога, однак вона не працює, то ви можете вказати це в оголошенні або просто при огляді зазначити про це потенційним покупцям. Однак зверніть увагу, що в такому випадку також важливо уточнити, що ви готові поступитися в ціні за цю несправність", – додає Вікторія Берещак.

Що впливає на ціни квартир у Новий рік

Ми вже писали про те, що для початку важливо визначити, від чого залежить вартість оренди квартир на Новий рік в Україні. І, зазвичай, на ціноутворення впливають:

У великих містах, таких як Київ, Львів, Одеса та Дніпро, вартість оренди зазвичай вища, ніж в інших містах. Все через розмір даних регіонів. Середня ціна за ніч оренди може коливатися від 1 000 до 15 000 гривень і більше. Більше читайте тут.

Раніше журналісти сайту дізналися в експертки з нерухомості, які ЖК матимуть великий попит після війни. Також ми повідомляли, що Pro Гроші знайшли найдорожчий гараж в Україні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі