UA RU

Квартира за 1,7 млн доларів – який вигляд має найдорожча нерухомість в Одесі (фото)

З вікон найдорожчих апартаментів туристичного міста на півдні України відкривається краєвид на історичну площу та море

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

В центрі Одеси продається нерухомість за 1,7 млн доларів

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Одеса вражає своєю архітектурою та історією. Це місто приваблює багатьох людей. Тому, там доволі розвинутий ринок нерухомості.

Редакція сайту Pro Гроші вирішила відшукати на платформі з оголошень OLX найдорожчу нерухомість в Одесі.

Скільки коштує найдорожча квартира в Одесі

Апартаменти знаходяться на Катерининській площі. Квартира дійсно вражає своєю вартістю та розмірами. Її ціна в 1,7 мільйона доларів свідчить про високий статус та престижність нерухомості в центрі міста.

З опису можна зрозуміти, що це просторе житло з шістьма кімнатами, де власники облаштували:

В оголошенні зазначено, що загальна площа квартири становить 344 квадратних метри. Лише 16 "квадратів" припадає на кухню. Це доволі невелика кімната, враховуючи всю площу апартаментів.

Переглядаючи фотографії квартири можна звернути увагу на великі стелі. Крім того, в деяких кімнатах є других поверх.

"Якісний євроремонт надає цьому житлу розкішного вигляду, а двостороннє планування дозволяє насолоджуватися чудовим краєвидом на історичну площу", – написала авторка оголошення.

Зазначено, що деякі кімнати не обладнані меблями, що може стати додатковим завданням для нових власників. Важливо звернути увагу, що в цих апартаментах немає якогось особливого та єдиного стилю в дизайні. Можливо, нові власники змінять інтер'єр, а високі стелі та велика площа кімнат дозволить реалізувати усі плани.

Скільки коштує квартира поблизу Верховної Ради

В Києві продається елітна квартира поблизу Верховної Ради з чотирма кімнатами. Її вартість становить понад 131,08 мільйона гривень. Загальна площа нерухомості – 500 квадратних метрів.

Житло розташоване на 12 поверсі 20-поверхового будинку, побудованого за спецпроєктом 2006-2010 років. Будинок класу De-Luxе розташований у Маріїнському парку на Липках з видом на Києво-Печерську Лавру, Дніпро та Паркову алею.

Оснащене системою "Розумний будинок", квартира має чотири тераси, централізовану систему кондиціювання, SPA-центр і басейн. Підземний паркінг, спецохорона, зал для ділових зустрічей і ресторан також доступні майбутнім власникам.

Раніше ми повідомляли, скільки коштує найдешевша квартира в Буковелі. Також ми писали, які податки потрібно сплатити при продажі нерухомості.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі