Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

У Києві продають квартиру поблизу Верховної Ради – скільки за неї просить власник

В оголошенні зазначено, що розташоване житло на 12 поверсі з 20-ти, які є в будинку

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці можуть придбати нову нерухомість

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

У Києві українці можуть придбати квартиру, яка розташована неподалік Верховної Ради. Саме житло має чотири кімнати, а коштує воно більше ніж 131,08 мільйона гривень. А от загальна площа нерухомості складає 500 квадратних метрів.

Таке оголошення зʼявилося на сайті агентства нерухомості Blagovist.

Фото: blagovist

В оголошенні зазначено, що розташоване житло на 12 поверсі з 20-ти, які є в будинку. Стіни цегляні, а сам же він побудований за спецпроєкт 2006-2010 років. Знаходиться квартира у будинку класу De-Luxе, який розташований у Маріїнському парку на Липках. Згідно з оголошенням вид з оселі буде виходити на Києво-Печерську Лавру, Дніпро та Паркову алею.

Фото: blagovist

Ба більше, дане житло оснащене системою "Розумний будинок", а майбутні його власники також матимуть:

  • чотири тераси;

  • централізовану систему кондиціювання;

  • SPA-центр;

  • басейн.

Ну і звісно у такому будинку є підземний паркінг, а крім того:

  • спецохорона;

  • централізована система кондиціювання;

  • спроєктований зал для ділових зустрічей;

  • ресторан.

Фото: Pro Гроші

Що вказати в оголошенні, щоб точно здати квартиру в оренду

Раніше ми вже писали про те, що для початку у вдалому оголошенні треба вказати якісні характеристики квартири. Тобто, у вас має бути змістовний опис житла та його особливостей, наприклад:

  • квадратура;

  • особливості планування;

  • тип планування;

  • кількість кімнат тощо.

Також варто вказати для майбутніх орендарів про архітектурні особливості житла. Йдеться про наявність балкона, лоджії, тераси або інших архітектурних елементів. Необхідно чітко вказати кількість санвузлів, оскільки, наприклад, наявність двох санвузлів може бути важливим плюсом, на який варто звернути увагу. Те саме стосується і наявності гардеробної.

Далі варто перейти до опису стану квартири та комунікацій. Також обовʼязково треба вказати, коли був проведений останній ремонт, його характер і використані матеріали. Адже це один із найважливіших факторів у цій справі. Додайте інформацію й про те, чи залишаєте ви якусь техніку та меблі чи ні, а ще, чи у вас авторський дизайнерський проєкт. У випадку, коли він свіжий та добре зроблений, можна навіть зробити певну націнку.

Бувають у квартирах і певні обтяжливі моменти. Наприклад, тепла підлога, яка не працює, або інші фактори. Тоді варто можна вказати це в оголошенні або навіть під час огляду зазначити про це потенційним покупцям. Однак тоді вкажіть людям, що ви готові поступитися в ціні за цю несправність. Більше читайте в нашому матеріалі за посиланням.

Раніше журналісти сайту дізналися в експертки з нерухомості, які ЖК матимуть великий попит після війни. Також ми повідомляли, що Pro Гроші знайшли найдорожчий гараж в Україні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.