Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Недосконалість та максималізм: найцікавіші TikTok-тренди в дизайні інтер'єру

Дизайнери розповіли, що останнім часом люди можуть знайти надхнення для створення нового інтер'єру в соціальних мережах

Фото: Pexels, Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Дизайнери розповіли про незвичайні дизайни інтер'єру з TikTok

Фото: Pexels, Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Соціальні мережі часто стають платформами для натхнення в дизайні інтер'єру. Оскільки там можна знайти нові ідеї для створення естетичного ремонту та меблів. Так, TikTok несподівано став лідером у дизайні, впливаючи на тренди та стилі. Мікротренди переросли в класичні образи, роблячи їх актуальними навіть для професіоналів.

Дизайнери для Homes & Gardens поділилися ідеями дизайну з TikTok, які варто втілити у життя.

Електричний шик


Еклектичний дизайн став справжнім трендом 2024 року. В популярній соцмережі часто з'являються відеоролики, які надихають створити інтер'єр своєї оселі саме в цьому стилі.

Дизайнер Метью Вільямсон рекомендує поєднувати вінтаж та сучасні речі, використовуючи різні стилі меблів та аксесуарів. Варто експериментувати з колірними комбінаціями та робити акценти на значущі предмети, які розповідають вашу історію.

"Тенденція на "еклектичний шик" інтер’єрів дозволяє нам грати з умовностями дизайну, бути більш авантюрними та спонтанними та привнести свою індивідуальність у наш простір", – розповів дизайнер.

Життя у "звичайному" будинку


Завдяки трендам у TikTok тепер вітаються недосконалі інтер'єри. Ідеально естетичні будинки втрачають популярність, оскільки користувачі хочуть бачити реальність.

Дизайнер інтер'єрів Луїс Кармона зауважує, що "звичайні" будинки стають популярними, йдеться про таке:

  • невишукані;
  • з поглибленнями на дивані;
  • неідеально застелені ліжка;
  • безладні кухонні стільниці.

Цей тренд завойовує все більше прихильників, адже він більш доступний та зручний, ніж його надто естетичний аналог. Крім того, середньостатистичний користувач у TikTok може відчути себе вдома, дивлячись відео з такими інтер'єрами.

Коричневий інтер'єр


Тривалий час більшість людей надавали перевагу сірим та нейтральним кольорам. Проте, тенденції змінюються, і все частіше дизайнери пропонують своїм клієнтам проєкти з використанням теплих та насичених колірних палітр, що викликало популярність коричневих інтер'єрів.

Щоб додати кімнаті цікавості та глибини слід використовувати такі відтінки коричневого:

  • теплий шоколад;
  • кавові.

Якщо вам не до смаку яскравий інтер'єр, додайте в простір відтінки коричневого за допомогою декоративних подушок, килимів та невеликих меблів.

Максималізм в інтер'єрі


Максималізм – актуальний тренд у TikTok. В соціальній мережі він набуває популярності серед сучасної молоді.

Максималістський декор стає обожнюваним, забезпечуючи тепло і комфорт. Аби створити затишне середовище варто використовувати багато:

  • предметів;
  • картин;
  • скульптур;
  • текстур.

За словами дизайнерів, сміливе використання кольорів, візерунків і текстур у максималістському дизайні викликає зацікавленість молодого покоління у TikTok.

Раніше ми повідомляли про головні тренди дизайну інтер'єру в цьому році. Також пропонуємо дізнатися, які кольори для ванни будуть актуальними у 2024 році.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.