Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Психологічний тест – як дизайн інтерʼєру може розкрити ваш характер

Вам треба лише обрати одну з картинок, щоб дізнатися більше нової інформації про себе

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Люди можуть краще себе пізнати

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Не всі знають, але насправді дизайн інтер'єру вашого житла може розкривати приховані таємниці вашого характеру. Лише завдяки вподобанням можна більше детально дізнатися про вас.

Про це пише МЕТА.

Аби краще себе дізнатися, вам треба зупинитися на одному з чотирьох варіантів стилю, а після прочитати розшифровку.

Фото: МЕТА

Розшифровка результатів:

  • Мінімалізм. Ви полюбляєте порядок в усьому та завжди прагнете до організації простору та чистоти. Чим менше речей, тим менше шансів, що ви побачите гармонію в цьому. А от розкіш для вас точно не в пріоритеті.

  • Скандинавський. Ви обираєте комфорт та затишок. У речах ви цінуєте натуральність та зручність. А найважливіше для вас – окремий простір для відпочинку без якого ви просто не можете обійтися.

  • Богемний. Ви дуже творча та неординарна натура, яка захоплюєтеся різними кольорами та текстурами. Також у більшості випадках ви надаєте перевагу унікальності й не зважаєте на те, що думають інші.

  • Сучасний. Ви відчуваєте стиль та слідкуєте за новими тенденціями. Ба більша, будь-які зміни ви сприймаєте досить радісно та легко, а весь оновлений простір навколо себе створюєте свіжий та сучасний.

Кольори грають важливу роль

Раніше ми вже писали про те, що будь-які кольори у вашому житлі мають чималий вплив. Наприклад, синій колір точно буде викликати у вас лише поганий настрій. Краще поєднувати його з теплими й світлими відтінками, наприклад, з золотом і деревом.

Також негативно на вас буде впливати й фіолетовий колір. Адже він буде постійно викликати відчуття страху та тривоги. А от коричневий, навпаки, найчастіше асоціюється з теплом, надійністю, стабільністю. Але і тут є свої нюанси. Якщо коричневого забагато, то в такій квартирі ви захочете тільки спати й на прилив сил не варто й чекати. Краще вибрати бежево-коричневу гаму і додати зелені акценти, в тому числі у вигляді кімнатних рослин. Тоді ви точне зможете себе краще почувати у своїй кімнаті.

Детальніше про вплив кольорів на ваше життя можете прочитати у нашому матеріалі за посиланням.

Що ніколи б не зробив дизайнер у своїй квартирі

Також ми вже розповідали про те, що є деякі речі, які б дизайнер ніколи не відтворив би у своїй квартирі. Він ніколи б не економив на матеріалах. Також не шкодуйте грошей на те, що не так легко демонтувати, й від чого залежить багато чого у будинку. Наприклад, підлога. Про інші деталі можна прочитати в нашому матеріалі.

Раніше ми розповідали, які тренди в дизайні інтер'єру були протягом 2023 року. Також ми писали, як можна легко освіжити оселю. Більше про дизайн інтер'єру читайте в нашій спецтемі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.