Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Інноваційні рішення: 5 варіантів дизайну передпокою, які вразять

Налаштуйтеся на те, що ремонт може зайняти більше часу, ніж ви спочатку планували

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Можна бюджетно оновити передпокій

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Саме ваш передпокій люди бачать першим, коли заходять до помешкання. Підтримувати його чистим та привабливим важливо для того, щоб справити гарне перше враження. А також важливо його правильно оновлювати, аби він завжди мав актуальний дизайн.

Про це пише UAportal.

Що варто робити

Обирайте матову фарбу

Один з простих, але ефективних способів зробити передпокій вишуканішим – пофарбувати стіни матовою фарбою. За нею легше доглядати порівняно з глянцевими стінами, а також вона пропонує більш точні та насичені кольори, які можуть додати елегантності вашому простору.

Дзеркала з функцією зберігання

Сьогодні в сучасних колекціях меблів виготовляються підвісні консолі, які можна поєднувати з дзеркалами. Це чудовий спосіб для зберігання необхідних дрібниць у вашому передпокої, що додає до його атмосфери нотку шарму.

Використовуйте освітлення

Саме тут можна безліч освітлювальних приладів, аби теж покращити це приміщення. Подумайте про використання настінних бра або інших декоративних акцентних світильників. У такому випадку вони не лише освітлюють передпокій, але й виступають привабливими декоративними елементами. Завдяки ним ви можете створити теплу і затишну атмосферу.

Стінні панелі

Вони додадуть вишуканості вашому передпокою, а тому можна обирати ті, що імітують вигляд натурального дерева або каменю. Також стінні панелі можуть ефективно замаскувати будь-які недоліки, залишені будівельниками, або навіть положення електричного лічильника, якщо він розташований у квартирі.

Гармонізуйте вхідні двері

Перевірте, чи внутрішні панелі ваших вхідних дверей вписуються в дизайн вашого передпокою. Розгляньте можливість заміни дверних полотен або самого дверного проїзду. Якщо ваш бюджет дозволяє, ви також можете розглянути варіант фарбування дверей, щоб вони органічно вписувалися в естетику вашого передпокою.

Як правильно спланувати ремонт

Планування ремонту включає кілька ключових кроків:

  • Розкажіть собі, чому вам потрібен ремонт. Чи хочете ви поліпшити функціональність приміщення, оновити його вигляд, збільшити енергоефективність чи збільшити його вартість?
  • Визначте, скільки грошей ви готові витратити на ремонт. Пам'ятайте про можливі неочікувані витрати.
  • Оберіть стиль і дизайн, який вам подобається, та визначте, які матеріали будуть використовуватися під час ремонту.
  • Розподіліть роботи на етапи й визначте їх послідовність. Врахуйте час, необхідний для завершення кожного етапу.
  • Вирішіть, чи будете ви самі виконувати роботи, чи наймати фахівців.
  • Важливо відстежувати прогрес робіт і вчасно розв'язувати будь-які проблеми, які можуть виникнути під час ремонту.
  • Перевірте, чи всі роботи виконані належним чином і відповідають вашим очікуванням.

Налаштуйтеся на те, що ремонт може зайняти більше часу і коштів, ніж ви спочатку планували, тому будьте готові до незапланованих ситуацій.

Раніше ми повідомляли, яке килимове покриття буде в тренді у 2024 році. Також пропонуємо дізнатися, як створити гармонійний інтер'єр.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.