Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Підкреслять вашу індивідуальність: головні тренди дизайну інтер'єру у 2024 році

Пропонуємо дізнатися про трендові дизайни, які допоможуть створити унікальний інтер'єр, що відображає вашу індивідуальність

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Трендові дизайни інтер'єру у 2024 році

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

У 2024 році світ дизайну інтер'єрів отримає новий подих завдяки поєднанню традицій та сучасності. Цього року стиль стане не просто облаштуванням приміщення, а вираженням особистості та створенням неповторного простору.

Сайт Pro Гроші пропонує розглянути п'ять головних трендів дизайну інтер'єру, які точно будуть популярні у 2024 році.

Джапанді


Стиль, який завойовує популярність – Джапанді. Він є симбіозом японської мінімалістичності та комфорту скандинавського стилю.

В цьому стилі природна естетика грає ключову роль, використовуючи натуральні матеріали, такі як дерево та камінь. Завдяки природному освітленню та нейтральній палітрі кольорів в оселі створюється затишний та спокійний простір. А ось за унікальність в інтер'єрі відповідають декоративні елементи, такі як:

  • вази;
  • свічки;
  • бонсаї.

Інтер'єр кімнати в стилі джапанді
Інтер'єр кімнати в стилі джапанді
Фото: Pinterest

Бохо


Бохо вражає своїм різнобарв'ям та еклектичністю. Цей стиль дозволяє сміливо поєднувати непоєднуване, створюючи гармонію з різноманітних елементів. Яскраві та насичені кольори додають інтер'єру енергії, а багатошаровість забезпечує відчуття затишку.

Стиль бохо буде популярний у 2024 році
Стиль бохо буде популярний у 2024 році
Фото: Pinterest

Текстильні елементи, такі як пледи, штори та покривала із різними текстурами, допомагають створити цю багатошаровість та гармонію, уникаючи перевантаження простору.

Рустик


Рустик принесе частинку природи у стіни вашого дому. Стиль передбачає використання натуральних матеріалів: дерево та камінь. Завдяки цьому в приміщенні можна створити особливо теплу та затишну атмосферу.

Інтер'єр в стилі рустик
Інтер'єр в стилі рустик
Фото: Pinterest

В Рустик акцент робиться на природних кольорах, таких як коричневий, зелений та сірий. Меблі з дерева, грубі дошки та балки додають додаткову природну естетику.

Мемфіс


Цей стиль сподобається тих, хто бажає зробити свою оселю яскравою та незвичайною. Оскільки характерна риса Мемфісу є використання яскравої палітри кольорів, наприклад поєднання таких відтінків як:

  • лимонний;
  • зелений;
  • рожевий;
  • блакитний;
  • червоний.

У 2024 році буде популярний стиль мемфіс
У 2024 році буде популярний стиль мемфіс
Фото: Pinterest

Яскрава палітра та використання геометрії в оформленні роблять приміщення сучасним та ексцентричним. До того ж цей стиль дозволяє використовувати найрізноманітніші декоративні елементи, створюючи різноплановий та оригінальний декор.

Контемпорарі


Контемпорарі об'єднує мінімалізм та елементи інших стилів. Проста геометрія, мінімальні аксесуари та вибір текстур створюють відчуття легкості та простору.

Дизайн інтер'єрі у стилі контемпорарі
Дизайн інтер'єрі у стилі контемпорарі
Фото: Pinterest

Біла палітра та функціональні меблі допомагають зберегти відчуття свободи, а використання різних текстильних матеріалів додає індивідуальності.

Раніше ми повідомляли, який нейтральний відтінок стане популярним у 2024 році. Також пропонуємо дізнатися, який тренд в інтерʼєрі знову завоює серця мільйонів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.