UA RU

Повернення з минулого: який стиль кухонь буде в тренді у 2024 році

Сьогодні на кухні повертається стиль, про який вже більшість людей навіть забули, однак він чудово поєднується з деталями

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

У тренді новий дизайн кухні

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Стиль певних кімнат не може залишатися в тренді постійно, а тому вони оновлюються кожного року. Отже, якщо ви надумали робити ремонт у кухні, то памʼятайте, що у 2024-му найпопулярнішим зі стилів для дизайну цього приміщення буде сучасний сільський і він вже набирає популярності.

Про це пише Homes & Gardens.

Загалом стіни в кухні обробляють по-різному. Але якщо ви хочете створити акцент, то дизайнери радять використовувати плитку. Якщо ви не хочете це робити по всьому приміщенню, то можна її використати хоча б на задній панелі. Зверніть увагу, що трендом 2024-го року стане не просто плитка, а саме візерункова.

Славнозвісна делфтська плитка знову в тренді

У 17 та на початку 18 століття дуже популярними були вироби Delftware – це загальна назва керамічних виробів голландського міста Делфт. Однак зараз тренд на делфтські візерунки знову повертається, а тому ви сміло можете купувати таку плитку.

Для тих, хто не знає, то це синьо-білі малюнки з деталями повсякденного життя з минулого. Наприклад, там може бути:

І це лише кілька прикладів візерунків, які можна часто побачити на такій плитці. Якщо ви вирішили її використовувати, то дизайнери радять її поєднувати з витонченими деталями сучасних сільських кухонь. Якщо ви шукаєте спосіб додати естетики кухні, плитка Delft – це тренд, який варто розглянути просто зараз.

"Делфтська плитка – це легендарна красива блакитно-біла плитка, яку виготовляють у місті Делфт у Нідерландах з 1653 року. У Європі їх часто бачать на кухні чи використовують для обробки камінів", – поділилася канадська дизайнерка Амі Маккей.

Скільки часу займає ремонт на кухні

Варто розуміти, що на цей процес впливає ряд факторів. Наприклад:

Тому час ремонту кухні це досить індивідуальне питання, яке в кожному конкретному випадку може змінюватися.

Раніше сайт Pro Гроші писав про секрети швидкого та ефективного осучаснення інтер'єру. Також ми повідомляли, як бюджетно оновити інтер’єр дому та розповідали про 5 простих і дешевих способів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі