UA RU

Різдвяний декор 2023: топ трендів, які створять святковий настрій

Коштовні тони зараз є величезним трендом, але по-справжньому особливими вони такими стають на свята

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Ви можете прикрасити свій будинок

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Зимові свята вже не за горами, а тому українці починають думати, як краще прикрасити свою оселю до свят. Саме тут вам можуть допомогти тренди сезону. Вони вам дадуть зрозуміти, що ще популярне, а чим вже краще не прикрашати своє житло.

Про це пише Homes & Gardens.

Додайте яскравості за допомогою сезонних фруктів

"Додавання органічних елементів, як-от цитрусових, у різдвяний декор – одна з моїх улюблених тенденцій. Мені подобається відтінок помаранчевого кольору на фоні зелені. Свята – це завжди прекрасний час, щоб поекспериментувати й додати прекрасні штрихи, чи це журавлина, чи навіть сезонні квіти", – каже дизайнерка Марі Фланіган.

Наприклад, ви можете придбати мішки сушених апельсинів або зробити їх самостійно. Для цього вам треба:

Так само можна зробити з яблуками. Після цього ви можете цими підсохлими фруктами прикрашати певні місця в оселі чи навіть вашу ялинку.

Експериментуйте з колірною гамою в коштовних тонах

Коштовні тони зараз є величезним трендом, але по-справжньому особливими вони такими стають на Різдво. Кольори називають коштовними саме традиційні. Йдеться про насичені червоні та зелені кольори, але цього сезону також синій та жовтий.

Отже, ви їх цілком сміло можете використовувати для вашої оселі, а тому прикрашати у таких кольорах окремі зони тощо.

Прикрашайте в скандинавському стилі

Скандинавський різдвяний декор є не зовсім трендом, адже він позачасовий. Проте цього року популярність прикрас у скандинавському стилі зростає ще більше. Аби дійсно його досягти, то варто мати багато свічників зі світлого дерева, органічних вінків, стриманих гірлянд з дерев'яних намистин і зимових ягід. Також бажано використовувати тепле освітлення у кімнаті, яке підійде найкраще.

Нові дати свят

Варто памʼятати, що цього року Україна святкує звичні нам свята вже за новим календарем. Саме тому варто це враховувати й не забути привітати своїх рідних. В грудні на українці чекає три великих свята – це Миколая, Різдво та Щедрий вечір.

Наприклад перше свято буде відзначатися у 2023 році 6 грудня. Наступне святкування великого свята відбудеться 25 грудня – Різдво Христове. А от щедрий вечір збігається зі святкуванням Нового року – 31 грудня.

Детальніше про нові дати інших свят ви можете прочитати в нашому матеріалі за посиланням.

Раніше ми розповідали, що ніколи б не зробив дизайнер у своїй квартирі. Також ми пояснювали, через які помилки в дизайні вам не буде подобатися власна квартира.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі