UA RU

У Британії виставили на продаж будинок-сюрприз: що віддає власник за більш ніж 80 000 доларів (фото)

Ціна даної нерухомості значно нижча середньої на ринку, однак клієнтів на це помешкання небагато через певні фактори

Фото: bettermove.co.uk, pexels. Колаж: Pro Гроші

На ринку зʼявилась нова пропозиція

Фото: bettermove.co.uk, pexels. Колаж: Pro Гроші

У Великій Британії в Озерному краї зʼявився на продаж один з будинків. Виглядає він досить просторо, а коштує 70 тисяч фунтів (більше ніж 80 тисяч доларів), що для цього ринку є досить дешевою пропозицією. Однак простір всередині житла дещо збентежив людей.

Про це пише Mirror.

У грудні 2023 року ціни на нерухомість у Великій Британії знову зросли, як було це і за кілька місяців раніше. Наразі середня ціна за будинок на ринку – 287 105 фунтів стерлінгів. Саме тому, коли люди бачать позиції значно дешевші, то вони намагаються одразу укласти угоду. Але з цим житлом дещо інша історія, хоч тут і ціна у 70 тисяч фунтів.

Який сюрприз залишили власники

Агенти з продажу називають цей будинок "чудовою інвестиційною можливістю". І можливо, це дійсно так. Але нові власники мають розуміти, що разом з будинком вони також купують купу мотлоху, яка там знаходиться. Ба більше, сміття настільки заполонило приміщення, що дістає аж до стелі.

У головній спальні речами закиданий увесь комод, частково ліжко та підлога. У другій спальні ситуація не краща. В їдальні нові власники можуть знайти купу сумок, постільної білизни та контейнерів. Однак і там ситуація не найгірша, адже чимало проблем люди знайдуть саме у вітальні. Там вся підлога вкрита побутовими речами, що навіть неможливо пройти.

Та навіть, якщо прибрати всі ці речі, нові власники помітять помешкання, яке потребує оновлення. А тому роботи там буде досить багато.

Соцмережі вибухнули жартами про цей будинок. Люди писали про нього, як "купівля особистого кошмару" та "пропозиція, яку не можна пропустити". Агенти ж кажуть, що продають такі занедбані будинки інвесторам, які "хочуть розширити свій портфель".

Як правильно обрати квартиру в новобудові

Раніше ми вже писали про те, що обрати нову квартиру дійсно не так просто. А тому до цього питання треба підходити досить відповідально, аби про свій вибір не пожалкувати у майбутньому. Для цього вам треба дотримуватися кількох кроків, а саме:

Якщо вас зацікавила ця тема, то більше інформації шукайте тут.

Раніше ми повідомляли, скільки коштує пентхаус у президентському кварталі. Також пропонуємо дізнатися, яку суму доведеться витратити за тиждень в Буковелі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі