UA RU

Знаменитий будинок Кевіна продають: скільки коштує житло з фільму "Сам удома 2" (фото)

Територія довкола будинку і досі є популярним місцем в різдвяний період, адже біля неї постійно фотографуються люди

Фото: pexels, скриншот із фільму. Колаж: Pro Гроші

Будинок ці стрічки виставили на продаж

Фото: pexels, скриншот із фільму. Колаж: Pro Гроші

Щорічно майже всі Україні під Новий рік дивляться фільм "Сам удома". А тому всю місцевість та будинки, де малий Кевін МакКалістер готував пастки для злочинців, бачили неодноразово. Там от житло з фільму "Сам удома 2: Загублений у Нью-Йорку" нещодавно зʼявилося у продажі.

Про це йдеться на сайті Realtor.

Інтер'єр будинку з чотирма спальнями не був показаний у фільмі. Адже глядачі бачили лише зовнішню його сторону. Наразі житло з'явилося на ринку з цінником у 6,7 мільйона доларів.

Агент з продажу каже, що територія довкола будинку справді дуже популярне місце в різдвяний період, адже всі любителі цієї кінострічки постійно біля нього фотографувалися.

Сама площа помешкання становить 347 квадратних метрів. У будинку є:

Сам же інтерʼєр у будинку має перехідний стиль. Тобто, він поєднує традиційні та сучасні деталі.

"Його побудували у 1880-х роках і дотепер багато оновлювали. Приблизно 10 – 15 років тому будинок капітально відремонтували, встановивши центральне кондиціонування повітря та звукову систему, щоб житло відповідало сучасним стандартам. Основну ванну також оновили у 2015 році", – розповів агент.

Востаннє житло продали ще у 2009 році. Тобі його ціна була 4,7 мільйона доларів. Агент вважає, що новий власник чи власниця використовуватиме його як основне місце проживання.

Як правильно обрати квартиру в новобудові

Раніше ми вже писали про те, що обрати нову квартиру дійсно не так просто. А тому до цього питання треба підходити досить відповідально, аби про свій вибір не пожалкувати у майбутньому. Для цього вам треба дотримуватися кількох кроків, а саме:

Якщо вас зацікавила ця тема, то більше інформації шукайте тут.

Раніше ми повідомляли, скільки коштує пентхаус у президентському кварталі. Також пропонуємо дізнатися, яку суму доведеться витратити за тиждень в Буковелі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі