UA RU

Енергія червоного: як зробити інтер'єр спальні живим та стильним

Експерти кажуть, якщо суцільний червоний колір може викликати у вас тривогу, то необхідно його розбавити

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Даний колір допоможе оновити ваше приміщення

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Червоний колір Іноді люди бояться використовувати, адже хтось його боїться, а на когось він погано впливає. Однак дизайнери запевняють, що насправді такий колір це чудовий вибір, але у тому випадку, якщо правильно його подати.

Про це пише Homes & Gardens.

Спеціалісти підкреслюють, що червоний має багато переваг:

Його можна використовувати як один з основних кольорів, так і для акценту.

Створіть баланс кольорів

Наприклад, якщо суцільний червоний колір може викликати у вас тривогу, то необхідно його розбавити. Для цього можна використати білий і так ви збалансуєте вигляд своєї кімнати.

Використовуйте червоний як фон

Наприклад, в кімнаті може бути безліч предметів іншого кольору, однак фон можна зробити червоним. І в такому випадку ви одразу привернете увагу на всі деталі лише завдяки кричущому відтінку позаду.

"Він діє як найдосконаліше чисте полотно в цьому яскравому просторі, сповненому характеру", – зазначили дизайнери.

Додайте червоних акцентів

Якщо ви не полюбляєте таких надто яскравих кольорів, то можете використати їх помірно. Наприклад, у цій ситуації вам допоможе принцип: "Що менше – тим краще". Ви можете постелити яскравий килим, додати червоних подушок, яскравих табуретів чи інші акценти, які вам сподобаються.

Поєднайте кілька відтінків червоного

Спробуйте поєднати кілька тонів червоного, аби додати кімнаті свіжості та витонченості. Наприклад можна разом поєднати:

Створіть максималістський дизайн

Якщо ви хочете облаштувати справді унікальну спальню, то оберіть максималістський стиль. Поєднайте різні візерунки, матеріали, поставте улюблений декор. Якщо ви так все і зробите, то вам вдасться досягти затишного простору у вашому приміщенні.

Вибір кольору для квартири – це особиста справа, яка відображає ваші власні уподобання та стиль. Червоний колір може створити яскравий, енергійний або стильний акцент у приміщенні. Він може використовуватися у декорі або меблях для створення динамічного вигляду. Однак, оскільки червоний вважається стимулюючим кольором, його можна використовувати обережно, оскільки велика кількість червоного може зробити приміщення занадто яскравим або навіть агресивним. Саме тому скористайтеся нашими порадами, аби точно не допустити помилок під час ремонту.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що дизайнери винайшли ідеальний колір в інтер'єрі. Також ми повідомляли про секрети для маленької кухні та давали 5 порад, які допоможуть збільшити простір.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі