UA RU

Новий тренд 2024 року: який дизайн інтерʼєру стане дуже популярним

Цей стиль вимагає для початку замінити деякі меблі та світильники у вашій кімнаті, а потім можна перейти до деталей

Фото: pexels, Homes & Gardens. Колаж: Pro Гроші

Один із дизайнів може бути досить популярним

Фото: pexels, Homes & Gardens. Колаж: Pro Гроші

В Україні досить часто може змінюватися тренд у дизайні. Однак іноді навіть найстаріші тренди можуть повертатися. Там сталося і зі стилем ретро, але його трохи модифікували, адже використовувати так багато яскравих кольорів, як колись, сучасний світ вже не погоджується.

Про це пише Homes & Gardens.

На сьогодні все більше ця "нова" тенденція набирає обертів. Називають її ретролюкс. Ба більше, розкіш у стилі ретро все більше проявляється у світі моди.

Що означає тренд ретролюкс

"Оригінальний ретростиль виник і став дуже популярним у стилях дизайну 60-х і 70-х років, але зник у 80-х роках, коли виникли сучасніші стилі. Зараз багато людей сумують за простішими часами минулого, тому додають деякі елементи ретростилю до своїх домівок, щоб створити відчуття комфорту та свіжості", – каже дизайнерка інтер'єру Ніна Гравер.

Даний стиль відрізняється від усіх інших тенденцій тим, що це розкішний тренд, адже саме тут поєднують декоративні елементи з минулого та вишукані деталі із сучасного.

"Для мене ретролюкс – це поєднання старих або антикварних речей із розкішними новими предметами. Комбінування речей із різних епох – це чудовий спосіб додати індивідуальності та душевності вашому дому. Якщо все продумано поєднати, ефект може бути дуже розкішним і особливим'', – пояснює дизайнерка інтер'єру Кеті Куо.

Якщо ви хочете створити ретролюкс, то вам варто для початку замінити деякі меблі та світильники на вінтажні. Після цього у вітальні бажано:

Також важливо не забувати про традиційні візерунки та колірну гаму в стилі ретро:

За словами дизайнерів, саме завдяки цим кольорам ви створите розкішний і дуже затишний простір.

Чи можна виправити помилки робочих в ремонті самостійно

Раніше ми вже пояснювали, що коли ви приймаєте роботу після ремонту, то варто звернути увагу на кілька ознак, про які більшість людей чомусь забувають. Що варто перевірити:

Про інші критерії, на які варто звернути увагу, читайте в нашому матеріалі за посиланням.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що квартири у центрі Києва доступні лише багатіям і розповідав, скільки коштує 1 квадратний метр. Також ми повідомляли, скільки коштує винаймати квартиру площею 15 квадратів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі