UA RU

Вічна дилема: чи вигідно купувати квартиру з ремонтом українцям

Покупцям варто заздалегідь провести ретельну перевірку нерухомості, яку вони хочуть придбати

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Люди можуть не витрачати час на ремонт

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Покупка квартири з готовим ремонтом має свої переваги та недоліки. Серед переваг – можливість зекономити час і зусилля на самостійний ремонт, а також отримати вже готове житло з високоякісним оновленням і обладнанням. Однак, ціна за таку квартиру може бути вищою, порівняно з покупкою житла без ремонту. Ба більше, існує ризик того, що ви не отримаєте того рівня якості, який очікували, або несподівано зіткнетесь із недоліками, які не були помічені при огляді квартири.

Детальніше про плюси та мінуси готового житла пише uaportal.

Переваги покупки квартири з ремонтом

Недоліки покупки квартири з ремонтом

Саме тому покупцям варто заздалегідь провести ретельну перевірку житла, яке вони хочуть придбати, аби виявити будь-які потенційні проблеми, а також переваги та недоліки. І лише після цього варто приймати рішення про покупку.

Які кольори можуть зіпсувати дизайн кухні

Раніше ми вже писали про те, що тренди є навіть в кольорах. Ба більше, існують конкретні відтінки, які точно не можна використовувати на кухні, адже там ви лише зіпсуєте інтерʼєр. Йдеться про:

Про те, чому не варто використовувати ці кольори, читайте тут.

Раніше сайт Pro Гроші писав про секрети швидкого та ефективного осучаснення інтер'єру. Також ми повідомляли, як бюджетно оновити інтер’єр дому та розповідали про 5 простих і дешевих способів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі