UA RU

Зміни, які надихають: які тенденції у ремонті квартир будуть популярними у 2024 році

Зверніть увагу, що посилена увага до екології відображається навіть у сфері ремонту в наступному році

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Оновити своє приміщення можна буде за новими трендами

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Цього року в інтерʼєрі було чимало трендів, які люди використовували під час оновлення своєї оселі. Однак щорічно вони змінюють, а тому варто очікувати, що всі наступні 12 місяців дизайнери продиктують нові умови в оформлені та ремонті свого житла.

Фахівці компанії NsdGroup виокремили кілька ідей, які варто розглянути.

Екологічні матеріали

Посилена увага до екології відображається навіть у сфері ремонту. Саме тому важливо використовувати екологічно чисті, а також натуральні матеріали. І саме ці компоненти можуть стати важливим критерієм для багатьох власників квартир, адже вони створюють затишні та безпечні для здоров’я інтер'єри.

Мінімалізм та функціональність

Сучасний стиль у дизайні житла передбачає в першу чергу простоту та практичність. Мінімалістичний дизайн сприяє відчуттю простору та організованості в будинку. Меблі та аксесуари з виразними лініями та зрозумілими формами допомагають створити елегантну та сучасну атмосферу.

Інновації

Сучасні технології впроваджуються у всі сфери нашого повсякденного життя, і ремонт не виключення. Смарт-рішення для дому та автоматизація дозволяють керувати житлом через смартфон або голосові команди. Вбудовані системи освітлення, регулювання температури та безпеки стають звичними для багатьох сучасних ремонтів.

Графічні елементи та артоб'єкти

У наступному році центральними точками інтерʼєру стануть:

Вони додадуть характеру та індивідуальності приміщенню.

Натуральне освітлення

Якщо ви використаєте природне світло, а також натуральні та артсвітильники, то вони вам допоможуть створити атмосферу тепла та комфорту.

Колірна палітра та текстури

У наступному році популярними будуть яскраві та насичені кольори, а саме:

Також геометричні та етнічні мотиви в текстильних виробах і декораціях додадуть приміщенню вишуканості та оригінальності.

Природна естетика

Використання рослин та натуральних аксесуарів стає необхідністю для створення гармонійного інтер'єру. Вазони у горщиках, дерев'яні елементи та камінь надають квартирі природного шарму та збалансованості.

Зонування та відкриті планування

Просторість і зонування завжди вам дозволить набагато ефективніше використовувати приміщення. Якщо ви поділите кімнати на функціональні зони – кухню, вітальню і кабінет, то оптимізуєте простір, а ваша квартира буде виглядати набагато сучаснішою.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що квартири у центрі Києва доступні лише багатіям і розповідав, скільки коштує 1 квадратний метр. Також ми повідомляли, скільки коштує винаймати квартиру площею 15 квадратів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі