UA RU

Вишукано та зі смаком – які тренди в інтер'єрі будуть актуальними у 2024 році

Ці два тренди є яскравим прикладами того, як дизайн інтер'єру постійно еволюціонує та відображає зміни в суспільстві та культурі

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Два цьогорічні дизайни будуть актуальними й у 2024 році

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Цей рік відзначився неабиякою кількістю захопливих новинок у світі дизайну інтер'єру, в яких особливо вирізнилися дві тенденції. Вони не лише швидко змогли завоювати популярність і стати справжнім хітом, але й настільки полюбилися, що перейдуть у 2024 рік.

Про це розповіли дизайнери Homes & Gardens.

Тиха розкіш

Тенденція тихої розкоші вражає своєю унікальністю і витонченістю. Це не просто мода – це своєрідне відображення нового підходу до життя та дизайну інтер'єру. Зокрема, основні риси цієї тенденції включають:

Тиха розкіш – це не лише стиль, це своєрідна філософія вибору, де якість меблів і аксесуарів визначається їхньою здатністю витримувати випробування часом.

Дофаміновий декор

Дофаміновий декор залишиться популярним і у 2024 році, продовжуючи відмову від суворих правил мінімалізму на користь особистого підходу та емоційно насичених інтер'єрів. Основні ідеї цієї тенденції включають:

Дофаміновий декор пропонує безмежні можливості для творчого вираження, де кожен елемент інтер'єру є не просто предметом, а вираженням особистості та смаку.

Які елементи дизайну стануть неактуальними у 2024 році

Якщо ви плануєте оновити свій дім чи квартиру, важливо враховувати не лише популярні тенденції, але й ті, що втратили свою актуальність. Редакція сайту Pro Гроші звернулася до дизайнерки інтер'єрів Ангеліни Скуратової за порадами щодо антитрендів 2024 року.

"Бездушний інтер'єр завжди є антитрендом, кожен простір має відображати конкретну людину та її особливості", – розповіла дизайнерка.

За словами Ангеліни Скуратової, у наступному році відбудеться поступова відмова від цегляної кладки в стилі лофт на користь декоративного тинькування для додання елегантності та сучасності. Також вона розповіла про наступні антитренди:

Тож, рік 2024 принесе зміни у світі дизайну, де кожен простір буде унікальним та відображатиме індивідуальність свого власника. За словами дизайнерки, оновлення простору – це можливість виразити свій стиль та смак у світі дизайну.

Також ми писали, що дизайнери розповіли, чи завжди необхідний диван у вітальні. Також пропонуємо дізнатися, як легко створити гармонію в інтер'єрі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі