Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Квартири з готовим ремонтом: чи вигідно купувати таке житло

Іноді правильний вибір допоможе українцям заощадити чимало грошей на такій покупці

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці можуть не робити ремонт

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Під час вибору житла та його купівлі чимало українців постають перед нелегким вибором, а саме: купити квартиру вже з готовим ремонтом чи зробити придбати оселю з "голими стінами". Саме тому ми вирішили вам допомогти дещо розібратися у цьому питанні, аби ви зробили правильний вибір.

Про це пише сайт Pro Гроші.

Чому вигідно купувати квартиру з готовим ремонтом

  • Зручність та економія часу

У цьому випадку вам не доведеться турбуватися про пошук підрядників, аби зробити ремонт, витрачати час і сили на нього. Адже квартира вже повністю готово, а тому у вас не буде зайвих клопотів протягом довгого періоду.

  • Найвищий рівень професіоналізму та досвіду

Дизайн інтер'єру та ремонт виконують професіонали. Ці люди мають знання та навички для створення стильного та функціонального простору. А отже у більшості випадків у вас не буде проблем з цією квартирою.

  • Економія

Хоча початкова ціна може бути вищою, порівняно з квартирою без оздоблення, але враховуючи витрати, пов'язані з найманням підрядників та закупівлею матеріалів для ремонту, то загальна вартість часто є нижчою. Саме у такий спосіб ви можете заощадити чималі гроші, а також час, адже можете одразу заселятися та спокійно жити в новій квартирі з хорошим ремонтом.

Чому купувати квартиру з готовим ремонтом невигідно

  • Ви не можете нічого контролювати

Оскільки квартира вже відремонтована з чистовим оздобленням, то ви не зможете самі персоналізувати свій простір так, як подобається саме вам. А тому прийдеться звикати вже до того, що є у дані нерухомості.

  • Компроміси щодо певних аспектів інтер'єру

Дизайн і планування квартири з оздобленням можуть не зовсім відповідати вашому смаку чи вимогам. Тому, можливо, доведеться внести деякі корективи або піти на компроміси з точки зору загальної естетики або функціональності простору.

  • Вартість квартири з оздобленням є вищою, порівняно з купівлею квартири без оздоблення

Для когось це може бути фінансово невигідно, адже деякі українці обирають собі нерухомість із досить стислим бюджетом. Але памʼятайте, що після покупки вам все-таки доведеться вкласти в цю оселю ще чимало своїх коштів, аби довести її до ідеалу.

Як можна організувати робочий простір вдома

Раніше ми вже пояснювали те, що насамперед це місце має надихати вас на нові звершення та бути естетично привабливим. Адже логічно, що саме там ви будете проводити більшість свого часу вдома.

Окрім столу, не варто забувати про різні шухляди для збереження канцелярії та документів. Це певним чином допоможе уникнути хаосу на робочому місці. Про інші лайфхаки читайте тут.

Раніше ми повідомляли, як змінилась вартість оренди квартири у Києві. Також ми писали, що було з цінами на нерухомість до кінця літа.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.