Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Ліжко-подіум в інтер'єрі: як ефективно організувати простір в спальні

Розповідаємо, які переваги має ліжко-подіум над стандартними моделями та як вибрати ідеальний варіант для своєї спальні

Колаж: Pro Гроші

Сучасне рішення в спальні

Колаж: Pro Гроші

Ліжко-подіум — це спальне місце на якому ви почуваєтесь по-королівськи. Окрім простору для відпочинку ліжко має додаткові місця для зберігання, що дуже корисно у малогабаритних квартирах.

Про те, чому варто обрати саме ліжко-подіум для своєї спальні, розповідає редакція сайту Pro Гроші.

Конструкція складається із двоспального ліжка з високим п'єдесталом. Таке поєднання створює неординарний дизайн і заощаджує простір кімнати. Однак, такий вид ліжка має свої переваги та недоліки, які варто враховувати інтегруючи його в інтер'єр вашої спальні, адже, залежно від ваших потреб, його можна використати як:

  • ліжко-подіум з монолітною підставкою — це підвищена платформа, що відокремлює спальне місце від холодної підлоги. Ліжко-подіум з монолітною підставкою стане чудовим варіантом для тих, хто цінує комфорт і пасивний відпочинок. Жорсткий каркас забезпечує надійну підтримку вашого тіла під час сну, особливо при наявності ортопедичного матраца;
  • ліжко-подіум і шафу — поєднання цих елементів інтер'єру в одну функціональну конструкцію стане прекрасним рішенням для невеликої спальної кімнати. Окрім відмінної стилістики, що доповнює інтер’єр, ліжко з шафою оснащене великою кількістю відділів для зберігання. Такий компактний дизайн забезпечить оптимальне використання простору та виглядатиме дуже інноваційно;
  • дизайнерський штрих — ліжко-подіум може стати не лише практичним атрибутом, але і стильним дизайнерським вкрапленням у спальній кімнаті. Вибір матеріалів, колірна гамма та особлива форма створюють унікальний дизайн, який вигідно підкреслить сучасний інтер’єр. Ліжко-подіум здатне раціонально зонувати простір і перетворити спальню на зону релаксації;
  • кругле ліжко-подіум, яке чудово підійде для тих, хто шукає щось нестандартне та ексклюзивне. Воно створює атмосферу затишку та органічно розташується в центрі кімнати, що стане її родзинкою.
  • King Size — відмінний варіант для просторої спальні, величезний розмір ліжка перетворить кімнату на власний острівець спокою. Це найкращий варіант для пар, які цінують особистий простір під час сну.

Які переваги та недоліки має ліжко-подіум

До переваг такої організації спального місця відносять:

  • Мультифункціональність. Окрім спального простору ліжко можна використовувати як органайзер для зберігання речей, або зручне місце для медитації.
  • Комфорт. Жорсткий подіум у поєднанні з ортопедичним матрацом забезпечують надійну підтримку спини під час сну, піклуючись про ваше здоров’я.
  • Дизайн. Ліжко з круглим подіумом, King Size, інтеграція з секціями для зберігання, широкий вибір стилів і кольорів – все це створює особливий шарм.

Недоліків у такого ліжка зовсім небагато, при чому вони суто індивідуальні, наприклад:

  • вага та розмір ліжка-подіуму — воно значно важче та більш габаритне від класичної моделі, тому навряд чи підійде для невеликої кімнати;
  • вартість — ліжка із додатковими функціями мають дещо вищу ціну, ніж традиційні моделі.

Інноваційне ліжко-подіум – хороший вибір для спальних кімнат з великою площею. Воно дарує комфортний сон, прекрасний дизайн та поліфункціональність. Отож, не варто зволікати, настав час змінити свій погляд на спальню та зробити крок у світ сучасного стилю та комфорту.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.