Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Нові погляди на ванну: 6 застарілих дизайнерських рішень

Пам’ятайте, що безпека та якість виконання робіт є важливими аспектами будь-якого ремонту

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Деякі речі вже не в моді

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Насправді коли люди починають робити ремонт, то більшість людей одразу дивляться на тренди. Всюди є класичні варіанти, які актуальні в будь-який час, а є ті, що вже застаріли. Якщо ви вирішили оновити свою ванну кімнату, то варто дізнатися про те, що вже вийшло з моди.

Про це розповідає будівельник і лідер команди LESNIK.PRO Андрій Леснік.

Звичайний унітаз. Це не дуже поганий унітаз, але якщо є можливість, то краще надати перевагу інсталяції. Вона зручніша, естетичніша, а також економить місце у кімнаті.

Плитка з малюнком. Принти це добре, але лише у тому випадку, якщо вони спокійні, мінімалістичні в глибоких і гарних кольорах. Яскраві малюнки "вирви око" швидко набридають, а також дешево виглядають.

Полички. Вони всі виглядають дешево і не важливо з чого вони зроблені: пластику, нержавійки тощо. Як правила, на них все стоїть хаотично, а тому створюється враження бардака. А от вбудовані полички не займають багато місця та не вибиваються із загального інтерʼєру.

Ручки для дверей незрозумілих форм. Золоті, з вензелями, квітами тощо – це все залишилося в минулому. Сьогодні варто встановити прості, геометричні ручки, адже вони виглядатимуть стильно та довгий час не набридатимуть.

Водяна сушарка або її відсутність. Саме ті, які йдуть "змійками" вже давно вийшли з моди. Але сама сушарка досить необхідна, адже без неї у ванній буде купа цвілі та плісняви. Просто оберіть прилад стильної геометричної форми.

Раковина на ніжці. Вони виглядають не солідно та незатишно. Сучасний варіант – підвісна стільниця. Вона зручна в прибиранні, а також економить місце.

Памʼятайте, що при початку ремонту ванної кімнати корисно врахувати кілька аспектів:

  • Оцінка потреб. Визначте, які конкретні роботи потрібно виконати. Проведіть огляд, визначте основні проблеми та потреби в косметичному або капітальному ремонті.

  • Бюджет та планування. Встановіть бюджет для ремонту та створіть докладний план робіт. Розгляньте витрати на матеріали, робочу силу та можливі непередбачені витрати.

  • Вибір дизайну: Оберіть стиль, кольори та матеріали, які вам подобаються. Виберіть плитку, сантехніку, освітлення та інші деталі відповідно до загального дизайну кімнати.

  • Планування ремонтних робіт. Розпочніть з підготовчих робіт: демонтаж старого покриття, перевірка та ремонт систем водопостачання та каналізації, обробка стін та підготовка підлоги.

  • Підбір професіоналів або самостійний ремонт. Вирішіть, чи ви будете виконувати ремонт самостійно, чи найматимете фахівців. При необхідності зверніться до спеціалістів з сантехніки та будівельних робіт.

  • Закупівля матеріалів та початок ремонту: Після планування та купіть матеріали та починайте роботи.

  • Контроль та завершення робіт. Слідкуйте за виконанням робіт, перевіряйте якість виконання, та відстежуйте дотримання бюджету та графіку.

Пам’ятайте, що безпека та якість виконання робіт є важливими аспектами будь-якого ремонту.

Раніше сайт Pro Гроші писав про секрети швидкого та ефективного осучаснення інтер'єру. Також ми повідомляли, як бюджетно оновити інтер’єр дому та розповідали про 5 простих і дешевих способів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.