Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Органайзери для школяра: які меблі мають бути в дитячій кімнаті

Правильно підібрані меблі допоможуть підтримувати порядок у кімнаті і виховати самоорганізацію

Колаж: Pro Гроші

Дитячі кімнати

Колаж: Pro Гроші

Шкільний вік – період інтенсивного розвитку та навчання для кожної дитини. У цей час важливо не лише забезпечити якісну освіту, але й створити комфортні умови для її здобування. Адже правильна організація простору – запорука сконцентрованих думок.

Пропонуємо розглянути меблі-органайзери, які підтримують лад у дитячій кімнаті 24/7.

Для зберігання одягу

Кімната школяра – особистий простір, що належить виключно дитині: тут вона грається, навчається, відпочиває і зберігає свій гардероб. З правильно підібраними меблями дитина зможе підтримувати порядок у кімнаті і виховувати самоорганізацію. Отож, розглянемо, які вони бувають.

Шафа-купе. Зручний меблевий виріб із розсувним механізмом дверей. Перевагою такої шафи є можливість встановлення її в будь-якому кутку кімнати, адже двері відриваються не вперед, а вбік. Шафи-купе представлені в різних стилістиках і варіантах внутрішнього наповнення, тому чудово підійдуть як для дівчаток, так і для хлопчиків.

Розпашна шафа. Така шафа надає повний доступ до внутрішнього вмісту і підходить для зберігання одягу, взуття та білизни. Купити розпашну шафу можна в абсолютно різних розмірах та варіантах фасадів, інтегруючи її в інтер’єр кімнати.

Комод. Різноманітні відділи та ящики дозволяють організувати одяг за категоріями, що полегшує пошук необхідних речей. Комоди не займають багато місця й легко розташовують різногабаритні речі.

Якщо одягу надто багато, можна встановити підлогові вішалки та невеликі тумби. Такий варіант не загромаджуватиме приміщення й упорядкує всі речі.

Для канцелярії й гаджетів

Книги, зошити, планшет і ПК – невід'ємна частина життя школяра, тому важливо створити зону для їх зберігання.

Книжкова шафа. Ідеально підходить для організації навчальних матеріалів. Такі шафи оснащені спеціальними поличками і мають закриту, або відкриту конструкцію (що більше нагадує стелаж).

Шафа-вітрина. Допоможе естетично виставити колекцію сувенірів, моделей, виробів ручної роботи тощо. Характерною особливістю такої шафи є двері із прозорого матеріалу, або ж відкриті полички.

Стелаж. Меблевий виріб, що підходить для відкритого зберігання різногабаритних предметів. Його конструкція надає легкий доступ і дозволяє тримати все необхідне "під рукою".

Додатково можна встановити навісні й підлогові полиці. Вони дозволять організувати книги та зошити у порядку, звільняючи підлогову площу кімнати.

Меблі-органайзери для кімнати школяра допомагають створити затишне та зоноване середовище, сприяють розвитку навичок порядку та самостійності.

При виборі меблів для зберігання варто враховувати потреби дитини та планування кімнати. Шафи, комоди, стелажі та інші меблі-органайзери мають бути функціональними та зручними у використанні, сприяючи не лише зберіганню речей, але й створюючи належну атмосферу для навчання та відпочинку.

Пам'ятайте, що купуючи шафи, комоди й стелажі для дитячої кімнати, ви інвестуєте у майбутнє свого школяра.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.