Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Як батькам обрати оптимальну колиску для немовляти – топ-5 варіантів (фото)

У матері та батька з’являється багато потреб, коли мова заходить про народження малюка, але найперша – вибір оптимальної колиски

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Вибір найкращої колиски для новонародженого

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Поява нового члена родини – важливий і відповідальний момент, до якого необхідно ретельно підготуватись. Перед майбутніми батьками постає серйозне завдання: купити пелюшки, сорочки, іграшки і, звісно, дитячі меблі. Головним атрибутом кімнати в перші місяці життя малюка стає дитяча колиска, без якої обійтися неможливо.

Розповідаємо, які існують варіанти на ринку та як обрати оптимальне місце сну та комфортного відпочинку для свого немовляти.

Топ-5 дитячих колисок від TABURETKA.UA

  • Ліжечко-трансформер Smart Bed 9 в 1 із зірочками

Це інноваційна колиска, яка стане чудовим вибором для тих, хто цінує унікальність та багатофункціональність. Вона легко перетворюється на меблі для різноманітного використання, забезпечуючи безліч потреб батьків:

  • пеленальний столик для діток віком до 6 місяців;
  • приставне ліжечко – до 1 року;
  • манеж – до 3 років;
  • дитячий диванчик – до 5-ти років;
  • підлітковий диван – до 10 років;
  • розкладається на стільчики і столик.

Зручна трансформація дозволяє застосовувати колиску протягом тривалого часу, а зірочки на стінках ліжечка створюють особливу атмосферу для спокійного сну.

Ліжко-трансформер Smart Bed 9 в 1 із зірочками
Ліжко-трансформер Smart Bed 9 в 1 із зірочками
Фото: Pro Гроші

  • Ліжечко-трансформер "Ніка" 5 в 1

Ця колиска вражає елегантністю та мультифункціональністю. В комплектацію виробу входить приставна люлька з відкритим доступом, манеж, дитяча канапка, колеса, маятниковий механізм. Також є п’ять рівнів дна з регулюванням по висоті та можливість встановити денце під нахилом, для безпеки малюка. Змінюючи конфігурацію, ви отримуєте безліч варіацій в одному виробі.

  • Дитяче ліжечко "Обрій"

Це вибір для батьків, які цінують простоту та безпеку. Зроблене з високоякісних матеріалів та інтерпретоване в закругленій формі. Має три конфігурації та різні рівні регулювання висоти, тому надійно служить і забезпечує комфорт малятку протягом дня і ночі.

Дитяче ліжечко "Обрій"
Дитяче ліжечко "Обрій"
Фото: Pro Гроші

  • Колиска "Transformer" з шухлядою

Це ліжко вражає своєю функціональністю та зручністю. Завдяки вбудованій шухляді для зберігання речей воно стане відмінним вибором для тих, хто цінує порядок і практичність. Природні матеріали виготовлення та заокруглені форми гарантують максимум безпеки для дитини. Ліжечко також оснащене маятниковим механізмом для плавного заколисування. Чудово підійде як хлопчикам, так і дівчаткам.

  • Колиска "Ведмежатко" 3 в 1

Колиска прекрасно підійде для найменших користувачів. Модель виготовлена із масиву вільхи, оснащена високими бортиками та міцними ламелями. Такий виріб можна використовувати як колиску для новонароджених (0-3 роки) та сучасне підліткове ліжко (3-6 років). Багатофункціональність дозволяє заощадити бюджет на тривалий період.

Колиска "Ведмежатко" 3 в 1
Колиска "Ведмежатко" 3 в 1
Фото: Pro Гроші

На що звертати увагу під час вибору колиски

Купівля колиски для новонародженого – це важливий етап для батьків, оскільки товар повинен бути безпечним і забезпечувати комфорт малюку. На маркетплейсі TABURETKA.UA можна легко знайти дитячі колиски різної функціональності та стилів.

На сайті є абсолютно все для меблювання кімнати: від ліжечок до шаф-купе, від письмових столів до комодів. Залишиться лише вибрати потрібні позиції, скористатися швидкою доставкою і насолоджуватися комфортним материнством.

Але пам’ятайте, що меблі для найменших користувачів повинні відповідати якості та безпековим стандартам. Ліжко зобов’язане мати надійні борти для запобігання випадковому випаданню дитини. Зупиняйте вибір на колисках з натуральних та гіпоалергенних матеріалів, щоб уникнути подразнень шкіри.

Не забувайте переглядати відгуки від інших батьків та рейтинги виробників, щоб переконатися у популярності виробу та його надійності. Наостанок, про ціну: хоч цей критерій не є основним, але важливо розуміти баланс між пропозицією та вартістю, аби не переплатити.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.