Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Як зробити якісний ремонт у коридорі без зайвих витрат – топ лайфхаків

Так ви позбавитеся чималої кількості незручностей з якими можете зіткнутися надалі

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Коридор у квартирі можна оновити самостійно

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Під час ремонту важливо звертати увагу на всі деталі, адже потім певні помилки можуть призвести до неприємних наслідків у майбутньому. Ба більше, ваш лише зроблений ремонт, може зіпсуватися вже за кілька місяців.

Про це йдеться на сайті студії ​​profirem.

Встановіть гарні двері

Ця річ повинна не лише мати гарний вигляд, а також бути міцною та надійною. Також, якщо ви не хочете постійно відчувати холод у передпокої, слухати брязкіт ліфта чи кроки сусідів до своїх квартир, то варто встановити двері, які будуть добре утеплені та матимуть звукоізольоване полотно.

Також досить хорошим варіантом для коридору будуть двері, які на внутрішній сторонні матимуть дзеркало. По-перше, так ви візуально збільшите приміщення, якщо воно і так невеликого розміру. По-друге, так ви покращите освітлення та позбавить необхідності ставити інші дзеркала.

Вибирайте практичні покриття для підлоги

В Україні досить довгі зими, а тому варто очікувати постійних невеличких калюж та іншого бруду в коридорі. Саме тому необхідно заздалегідь думати про підлогу та обирати таке покриття, яке точно буде триматися довго. Найпрактичнішим і комфортним варіантом вважається плитка для підлоги з підігрівом, адже вона буде давати додаткове утеплення, а також позбавлятиметься від вологості в приміщенні.

Забудьте про пороги

Високі поріжки на входах до кімнат – це незручно та вже не модно, як це було колись. Ремонт у квартирі необхідно спланувати таким чином, щоб навіть при укладанні різних покриттів для підлоги в різних кімнатах між ними не відчувалося переходу. Для цього потрібно спочатку привести висоту стяжки підлоги у відповідність до товщини покриття, яке буде на неї настелено. Необхідно відразу визначитися, де у квартирі буде ламінат, де паркет, а де – плитка, щоб точно розрахувати висоту стяжок у кожному приміщенні. Так ви позбавитеся чималої кількості незручностей у майбутньому.

Додаткові топ помилки під час ремонту коридору

Є кілька пунктів, про які люди часто забувають:

  • Недостатнє планування. Не враховані необхідні матеріали, розміри й стиль коридору можуть призвести до незадовільного результату.

  • Використання невідповідних матеріалів. Наприклад, неправильний вибір підлогового покриття, яке швидко зношується або важко чиститься.

  • Недостатня освітленість. Воно може зробити коридор темним і неприємним.

  • Неправильне розміщення розеток і вимикачів. Важливо розмістити їх зручно для використання, уникати перешкод та забезпечити безпеку.

  • Недостатня увага до деталей. Незачищені шви, неякісне фарбування або відсутність фінішних дотиків можуть знизити загальний вигляд ремонту.

  • Недостатня вентиляція. Важливо мати ефективну систему вентиляції, особливо якщо коридор не має природного освітлення.

  • Надмірне меблювання. Заповнення коридору надмірною кількістю меблів може зробити його тісним і незручним для проходу.

Це все може зіпсувати загальний вигляд даного приміщення.

Раніше сайт Pro Гроші писав про секрети швидкого та ефективного осучаснення інтер'єру. Також ми повідомляли, як бюджетно оновити інтер’єр дому та розповідали про 5 простих і дешевих способів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.