Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Головні секрети вибору: як знайти найкращу будівельну компанію

Перед тим, як інвестувати в нерухомість, пропонуємо дізнатися про головні ознаки добросовісного девелопера

Фото: Smart Development/Instagram. Колаж: Pro Гроші

Українцям розповіли, як правильно обрати будівельну компанію

Фото: Smart Development/Instagram. Колаж: Pro Гроші

Перед інвестуванням у нерухомість необхідно ретельно вибрати забудовника. І неважливо, йдеться про купівлю вже готового об’єкта від девелопера чи про вкладання коштів у будівництво. Покупцеві треба проаналізувати чимало важливих факторів.

У цьому матеріалі розповімо, які головні ознаки надійного забудовника з якісними проєктами, а також, чому чимало покупців нерухомості віддають перевагу будівельній компанії Smart Development.

Які важливі нюанси потрібно враховувати при виборі забудовника


Вибір девелопера передбачає врахування багатьох факторів. Проте є головні ознаки добросовісної компанії, які допоможуть звузити коло пошуку. Серед них:

  • Наявність зданих об'єктів. Якщо забудовник вже має готові будинки, це суттєво збільшує ймовірність реалізації подальших проєктів.
  • Гарна репутація. Щоб дізнатися позиції компанії на ринку, можна переглянути відгуки про неї на різноманітних сайтах, форумах про житлові комплекси Києва чи інших міст тощо.
  • Наявність дозвільної документації. Установчі документи, свідоцтво про реєстрацію, свідоцтво про право власності на ділянку, де здійснюється будівництво, фінансова звітність – все це має бути в компанії. Допомогти з аналізом документації може спеціаліст із нерухомості.
  • Відсутність поточних судових справ. Не вибирайте забудовників, які є учасниками активних судових процесів. Перевірити девелоперів можна в Інтернеті, зокрема в офіційних державних онлайн-реєстрах.
  • Оптимальна вартість. Оцініть, чи відповідають ціни компанії вашому бюджету. Однак слід пам'ятати, що найнижча ціна за квадратний метр на ринку може говорити про неякісне будівництво.
  • Впровадження сучасних ефективних технологій. Важливо, щоб компанія застосовувала сучасний підхід до зведення нерухомості. Йдеться про створення продуманого доброустрою, використання енергоефективних матеріалів, дотримання екологічних норм тощо.

Що відомо про забудовника Smart Development


Якщо ви хочете купити готовий будинок або ж інвестувати у ще не зведений об’єкт, надайте перевагу проєктам від будівельної компанії Smart Development. Це надійний забудовник Києва та передмістя, який реалізовує якісні продумані обʼєкти, як-от:

  • таунхауси;
  • дуплекси;
  • котеджні містечка.

Компанія має всю необхідну документацію, яка підтверджує законність будівництва. А ще забудовник дотримується чинних державних будівельних норм і впроваджує сучасні методики під час зведення нерухомості.

Уже десятки інвесторів позитивно оцінили будинки від Smart Development. До слова, за 7 років діяльності компанія здала об'єкти загальною площею більш ніж 25 000 квадратних метрів. Тому якщо ви хочете приєднатися до кола власників якісної нерухомості й інвестувати в сучасне комфортне житло, звертайтеся до компанії Smart Development.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.