Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Час терміново оновити: які предмети у ванній кімнаті вже давно "віджили" своє

Ці предмети у дизайні впливають на функціональність та візуальну красу цього приміщення, а тому треба час від часу їх оновлювати

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці можуть бюджетно оновити дану кімнату

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Саме у ванній кімнаті люди збираються та налаштовуються до нового дня, а також перезавантажуємось опісля. Тому треба, аби тут все виглядало ідеально, а речі були чистими та якісними. Дизайнери кажуть, що у кожній ванній кімнаті є ці чотири предмети, які пора вже обов'язково замінити, якщо ви давно цього не робили. Ба більше, вам вдасться освіжити кімнату навіть без ремонту.

Про це пише Homes & Gardens.

Дзеркало

Якщо ви бачите, що ванна кімната виглядає дещо застарілою, або ви хочете бюджетно оновити простір, то одразу подбайте про заміну дзеркала. Це найперше, з чого потрібно змінювати цю кімнату. Замініть старе дзеркало на сучасне, яке буде великого розміру. Найкраще обирати кругле або прямокутне з м'якими кутами.

Рушники та килими

Якщо у вас є текстиль у даній кімнаті, а саме килимки та рушники, то їх варто оновлювати регулярно, адже з часом вони не тільки зношуються, але й утримують неприємні запахи. Дизайнери вважають, що гарним доповненням до ванної в цьому році буде вінтажний вовняний килим.

Світло

Такий предмет у дизайні впливає на функціональність та візуальну красу кімнати. Використовуйте у цьому приміщенні не лише люстру, а й кілька акцентних світильників. Однак краще обирати лише тепле й не надто яскраве світло, адже воно допомагає розслабитися.

З чого варто починати ремонт у ванній кімнаті

Цей процес вимагає деяких підготовчих кроків. Ось кілька порад:

  • Визначте, які зміни ви хочете зробити у ванній кімнаті. Розгляньте можливості розширення, зміни розташування сантехніки, підвищення ефективності простору та інші аспекти дизайну.

  • Перевірте стан трубопроводів, електропроводки, водостічних систем, стін і підлоги. Зробіть необхідні ремонти перед початком косметичних робіт.

  • Виберіть плитку, сантехніку, освітлення та інші матеріали, які відповідають вашому бюджету та стилю.

  • Встановіть бюджет для ремонту, щоб уникнути непередбачених витрат і контролювати витрати на проєкт.

  • Переконайтеся, що всі електричні й водопровідні системи вимикаються перед початком робіт. Застосовуйте заходи безпеки, коли працюєте з електроінструментами та хімічними речовинами.

Ці кроки допоможуть вам розпочати ремонт у ванній кімнаті організовано та ефективно.

Раніше ми повідомляли, як можна швидко та бюджетно оновити оселю за допомогою TikTok-тренду. Також пропонуємо дізнатися, на які меблі у вітальню варто звернути увагу в цьому році.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.