Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Ванна кімната в стилі спа – як створити оазис затишку та спокою

Дизайнери радять не боятися експериментувати та впроваджувати свої ідеї, адже вони можуть зробити ваш простір особливим та унікальним

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Дизайнери розповіли, як створити затишну ванну кімнату

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Витончена та стильна ванна кімната може стати справжнім оазисом спокою та відпочинку, подібне до того, яке можна знайти у спа-центрах. Завдяки правильному плануванню і використанню кількох дизайнерських прийомів, ви можете легко створити затишний простір, який буде ідеальним для релаксації.

Дизайнери в Homes & Gardens розповіли, як створити ідеальну ванну кімнату.

Забудьте про штучні матеріали


Один із ключових елементів створення заспокійливого простору – це використання природних матеріалів, а особливо дерева. Тому варто забути про штучні матеріали.

Дизайнери наголошують на тому, що дерево може додати тепла і затишку в інтер'єр ванної кімнати. Ви можете вибрати дерев'яні елементи меблів або створити обробку стін із дерева, поєднуючи їх зі стильною матово-білою ванною. Гармонійна взаємодія текстур і тонів додасть простору глибоке відчуття спокою.

Надавайте перевагу натуральним матеріалам
Надавайте перевагу натуральним матеріалам
Фото: Pinterest

Крім того, дерево асоціюється із природою, що допомагає відвернути увагу від повсякденних турбот та створює атмосферу, сприятливу для відпочинку.

Освітлення – ключовий елемент інтер'єру


Освітлення відіграє надзвичайно важливу роль у дизайні ванної кімнати. Замість яскравих світильників холодного білого кольору, експерти рекомендують обрати тепле та ненав'язливе світло. Такий підхід додасть атмосфери спокою та створить затишок у вашому ванному просторі.

У ванній кімнаті не варто робити холодне освітлення
У ванній кімнаті не варто робити холодне освітлення
Фото: Pinterest

Надавайте перевагу нейтральним та теплим кольорам


При виборі колірної палітри для стін, меблів та декору, оберіть теплі нейтральні тони, такі як:

  • бежевий;
  • кремовий;
  • м'який білий;
  • світло-коричневий.

Ці кольори є ідеальним варіантом для створення розкішної та спокійної атмосфери в ванній кімнаті. Такі відтінки допомагають підкреслити спокій і забезпечать вашу ванну кімнату елегантним зовнішнім виглядом.

При ремонті ванної кімнати варто обирати нейтральні кольори
При ремонті ванної кімнати варто обирати нейтральні кольори
Фото: Pinterest


Отже, завдяки цим простим, але ефективним прийомам дизайну ви зможете перетворити вашу ванну кімнату в затишний оазис, де відпочинок стане справжнім задоволенням.

Раніше ми повідомляли, як можна швидко та бюджетно оновити оселю за допомогою TikTok-тренду. Також пропонуємо дізнатися, на які меблі у вітанню варто звернути увагу в цьому році.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.