Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Інтер'єр майбутнього: головні тренди дизайну на 2024 рік

Саме наступного року дизайн інтер'єру відкриває безліч можливостей для вашого творчого самовираження

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Певні тренди у світі можуть змінитися

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Тенденції у світі дизайну міняються постійно. А враховуючи те, що не за горами вже 2024 рік, то варто чекати чергових оновлень. Саме завдяки ним ваш будинок буде мати стильний дизайн та чудову атмосферу.

Про це пише simpeksdesign.

Екологічний дизайн

У 2024 році буде ще більший "бум" на екологічний дизайн. Люди все більше цінують природні матеріали, відповідальне використання ресурсів і навіть власне здоров'я. Отже, точно будуть в тренді меблі та декор, які виготовлені з натуральних матеріалів, а саме:

  • дерево;

  • бамбук;

  • льон;

  • вовна.

Мінімалізм та функціональність

Цей тренд і досі буде популярним у наступному році.

"Просторий, мінімалістичний дизайн з ефективним використанням простору дозволить зосередитися на основних речах. Меблі з інтегрованими функціями та розкладні рішення дозволять оптимізувати простір навколо вас", – запевняють експерти.

Кольорова палітра року

Якщо слідкувати трендами кольору, то у 2024 році популярні будуть:

  • сірий;

  • відтінки синього;

  • м’ятного;

  • теракотовий;

  • пастельні кольори.

Ці теплі відтінки допоможуть вам створити атмосферу спокою і гармонії у вашому домі.

Технології в інтер’єрі

Розквіт технологій призвів до появи різних інновацій у дизайні інтер’єру. Розумний дім стає все більш популярним, і він не обмежується лише розумним освітленням та термостатами. Тепер у вашому інтер’єрі може бути вбудована технологія управління всім, від безпеки до розваг.

Комфорт та зручність

Ці фактори будуть завжди популярні. У наступному, 2024 році, очікується збільшення попиту на меблі, що забезпечують зручність та спокій. Пуфи, дивани та крісла з м'якими тканинами та подушками, ідеальні для відпочинку після напруженого дня, будуть основними об'єктами бажання.

Акценти на природі

Саме тому вам треба внести у свій інтерʼєр великі рослини, висаджені сади та природні текстильні матеріали, адже вони принесуть відчуття природи у вашу обстановку. Це сприятиме створенню гармонії та спокою в приміщенні.

Електрика

Еклектичний стиль відкриває нові можливості для поєднання різних стилів та епох. Він дозволяє комбінувати сучасні та вінтажні деталі, що створює унікальний інтер'єр, відображаючи вашу індивідуальність та смак.

У 2024 році дизайн інтер'єру відкриває безліч можливостей для творчого самовираження та створення комфортного простору. Оберіть ті тенденції, які вас найбільше привертають, і створіть інтер'єр, що відображає вашу особистість та відповідає вашим потребам.

Раніше сайт Pro Гроші вже писав, що квартири у центрі Києва доступні лише багатіям і розповідав, скільки коштує 1 квадратний метр. Також ми повідомляли, скільки коштує винаймати квартиру площею 15 квадратів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.