Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Кухонні тренди: які відтінки для шаф завжди залишаються актуальними

Це буде чудовим рішенням для тих людей, яким нейтральні відтінки вам уже набридли, а на шафи яскравих кольорів вони не наважуються

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Є ідеальні кольори для кухні

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Саме у кухні більшість людей хочуть створити комфортну атмосферу, адже це та кімната, де всі проводять чимало часу. Ба більше, експерти запевняють, що є два відтінки кухонних шаф, які будуть в тренді вічно.

Про це пише Homes & Gardens.

Ніжні відтінки будуть ідеальним рішенням для кухні для тих людей, яким нейтральні відтінки вам уже набридли, а на шафи яскравих кольорів вони не наважуються.

Шиферно-блакитний

Такі тони точно підійдуть для простору з пом'якшеним дизайном. Гарним варіантом є шиферно-блакитний відтінок, який нагадує суміш сірого та блакитного.

"Мені подобається шиферно-блакитний колір, коли справа стосується кольорів кухонних шаф. Він наче яскравий, але досить тонкий, тож його легко поєднувати з кількома стилями декору та іншими кольорами – ви можете бути впевнені, що цей колір точно вийде з моди!" – каже американська дизайнерка Кеті Куо.

Так само добре такий колір може поєднуватися з різними матеріалами. Якщо ви придбаєте шафи такого відтінку, то обрати стільниці буде неважко. На тлі цього кольору матиме чудовий вигляд і дерево, і мармур тощо.

Ніжно-рожевий

Рожевий зазвичай асоціюється з трендами дизайну інтер'єру, як-от барбікор, але якщо вибрати правильний відтінок, то позачасовий дизайн кухні гарантований.

Але краще шукати такий ніжно-рожевий відтінок, де колір ледве присутній, м'який та навіть більше схожий на колір шкіри. Цей відтінок ідеально поєднується з чорним і зеленим, але він не створює контрасту, якщо ви такого хотіли досягти, а лише гармонійну комбінацію.

Як обрати ідеальні меблі для кухні

Вибір ідеальних меблів для кухні може бути важливим завданням, оскільки кухня – це не лише місце для приготування їжі, але і центр сімейного життя. Ось кілька порад, які можуть допомогти вам обрати відповідні меблі для вашої кухні:

  • Перш ніж починати шукати меблі, виміряйте розміри вашої кухні. Це дозволить вам зрозуміти, які розміри меблів підійдуть для вашого простору.

  • Виберіть стиль меблів, який відповідає вашим уподобанням і стилю вашого будинку. Меблі повинні гармоніювати з рештою інтер'єру.

  • Подумайте про те, як ви будете використовувати простір вашої кухні і які функціональні можливості вам потрібні. Наприклад, якщо ви часто готуєте, вам можуть знадобитися більше шафок і робочої площини.

  • Вибирайте меблі з високоякісних матеріалів, які будуть стійкими до вологи, зносу і плям. Це допоможе зберегти ваші меблі у гарному стані на тривалий час.

  • Визначте свій бюджет на меблі для кухні й шукайте варіанти, які відповідають вашим фінансовим можливостям.

Пам'ятайте, що вибір меблів для кухні – це індивідуальний процес, і важливо зробити вибір, який буде відповідати вашим потребам і стилю життя.

Раніше сайт Pro Гроші писав про секрети швидкого та ефективного осучаснення інтер'єру. Також ми повідомляли, як бюджетно оновити інтер’єр дому та розповідали про 5 простих і дешевих способів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.