Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Поєднання двох світів: який незвичайний стиль кухні буде в тренді у 2024 році

Дизайнери вважають, що завдяки одному стилю люди зможуть ідеально поєднати деталі нового та минулого

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Дизайнери розповіли, як створили сучасний фермерський стиль в інтер'єрі кухні

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Кухня – це не лише місце приготування їжі, але й серце будинку. Тому часто вибір стилю для цієї кімнати може стати важливим завданням. Оскільки сучасні мінімалістські та старовинні стилі не завжди відповідають потребам і смакам власників. І ось тут дизайнери рекомендують звернути увагу на сучасний фермерський стиль, який вдало поєднує деталі нового та давнього, створюючи простір, що виглядає як класика сучасного дизайну. До того ж це стиль буде у тренді 2024 року.

Як створити сучасний фермерський стиль у кухні розповіли дизайнери для Homes & Gardens.

 | Фото: Pinterest
 | Фото: Pinterest
 | Фото: Pinterest
 | Фото: Pinterest

Інтер'єр кухні у сучасному фермерському стилі

Фото: Pinterest

Інтер'єр кухні у сучасному фермерському стилі

Фото: Pinterest

Інтер'єр кухні у сучасному фермерському стилі

Фото: Pinterest

Інтер'єр кухні у сучасному фермерському стилі

Фото: Pinterest

Обирайте м'яку палітру кольорів


Колір визначає загальний настрій і стиль кухні, тому обираючи сучасний фермерський дизайн, варто звернути увагу на м'які палітри. Дизайнери рекомендують використовувати приглушені та природні відтінки, наприклад, м'який сосновий колір, який створює відчуття тепла та класики. Зелені тони, також є актуальними, зокрема, тренд на шавлієвий відтінок, що підкреслить природність і свіжість дизайну.

Додайте в інтер'єр латунні деталі


Створюючи інтер'єр кухні у стилі сучасного фермерського стилю, варто не забути про додавання елементів минулого. Для цього ідеально підійдуть латунні деталі, наприклад:

  • фурнітура меблів;
  • задня панель кухні;
  • тарілки;
  • змішувачі.

Саме такі елементи, використані на тлі м'яких кольорів, додають кухні елегантність і зберігають зв'язок із минулим. На думку дизайнерів, це вдале поєднання сучасності та класики.

Використовуйте природні матеріали


Натуральні матеріали – це невід'ємна частина естетики фермерської кухні. Ключовими елементами є дерев'яні меблі природного кольору, стільниця з натурального каменю. Саме вони надають кухні природність та тепло. Обираючи природні матеріали ви зможете підкреслити аутентичність дизайну.

Зробіть акцент на старовинному дерев'яному столі

Сільські столи з темного дуба стали справжнім символом фермерських кухонь. Розташовуючи їх у центрі кухні замість традиційного острова, ви не лише практично використовуєте простір, але і надаєте кухні вишуканості та неповторності.

Раніше ми повідомляли, як обрати етажерки для свого дому. Також пропонуємо дізнатися про найцікавіші TikTok-тренди в дизайні інтер'єру.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.