Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Вічна дилема: чи вигідно купувати квартиру з ремонтом українцям

Покупцям варто заздалегідь провести ретельну перевірку нерухомості, яку вони хочуть придбати

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Люди можуть не витрачати час на ремонт

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Покупка квартири з готовим ремонтом має свої переваги та недоліки. Серед переваг – можливість зекономити час і зусилля на самостійний ремонт, а також отримати вже готове житло з високоякісним оновленням і обладнанням. Однак, ціна за таку квартиру може бути вищою, порівняно з покупкою житла без ремонту. Ба більше, існує ризик того, що ви не отримаєте того рівня якості, який очікували, або несподівано зіткнетесь із недоліками, які не були помічені при огляді квартири.

Детальніше про плюси та мінуси готового житла пише uaportal.

Переваги покупки квартири з ремонтом

  • Економія часу та зусиль. Це одна з найбільших переваг купівлі квартири з ремонтом. Адже ви не витрачаєте свої ресурси. Ба більше, вам не треба шукати підрядників, узгоджувати графіки та контролювати виконання робіт тощо. Ви можете одразу зайти та жити.

  • Гнучкість в оздобленні. Ще однією перевагою квартири з оздобленням є можливість кастомізації та персоналізації. Дійсно, ремонт вже завершений, однак це вам не завадить додати свій особистий стиль до житла, а також унікальність.

  • Гарантія якості. Це кінцева перевага такого житла, адже забудовники або будівельники, які робили ремонт у вашій квартирі, часто мають власну команду кваліфікованих фахівців. Тобто, ви можете бути переконані, що вся робота виконана на високому рівні, а це може підвищити загальну якість нерухомості.

Недоліки покупки квартири з ремонтом

  • Потенційне обмеження вибору. Це один з недоліків купівлі повністю готового житла, адже ви не зможете отримати широкий вибір варіантів дизайну та планування.

  • Вища сума покупки. Все тому, що квартира вже повністю готова, а тому її вартість росте і заплатите ви за неї більше, ніж за нерухомість з "голими" стінами.

  • Ймовірність виникнення нерозкритих проблем. Тобто, ремонт може виглядати завершеним, але це не означає, що немає прихованих проблем. Ба більше, вони не відразу стають очевидними.

Саме тому покупцям варто заздалегідь провести ретельну перевірку житла, яке вони хочуть придбати, аби виявити будь-які потенційні проблеми, а також переваги та недоліки. І лише після цього варто приймати рішення про покупку.

Які кольори можуть зіпсувати дизайн кухні

Раніше ми вже писали про те, що тренди є навіть в кольорах. Ба більше, існують конкретні відтінки, які точно не можна використовувати на кухні, адже там ви лише зіпсуєте інтерʼєр. Йдеться про:

  • червоний;

  • жовтий;

  • білий;

  • темно-коричневий;

  • брудно-білий.

Про те, чому не варто використовувати ці кольори, читайте тут.

Раніше сайт Pro Гроші писав про секрети швидкого та ефективного осучаснення інтер'єру. Також ми повідомляли, як бюджетно оновити інтер’єр дому та розповідали про 5 простих і дешевих способів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.