Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Як поєднати різні стилі в інтер'єрі: цікаві поради від дизайнерки

Дизайнерка порадила українцям довіряти своєму смаку та створювати унікальний простір, що буде вражати та надихати

Фото: Pexels, Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Дизайнерка розповіла, як поєднати кілька стилів в одному інтер'єрі

Фото: Pexels, Pinterest. Колаж: Pro Гроші

В сучасному світі дизайну інтер'єру відкривається нова епоха, де різні стилі можуть існувати поруч, створюючи унікальний та цікавий простір. Втім, важливо знати, як правильно поєднати їх, щоб отримати результат, який матиме естетичний вигляд.

Редакція сайту Pro Гроші звернулася до дизайнерки інтер'єрів Ангеліни Скуратової, аби дізнатися, як можна поєднати різні стилі в одному інтер'єрі.

Об'єднання різних стилів в інтер'єрі може створити унікальний і цікавий простір. Але потрібно розуміти, які стилі об'єднати, щоб це виглядало як гарне рішення.
Ангеліна Скуратова

Ангеліна Скуратова

Дизайнерка інтер'єрів

Як поєднати різні стилі

  • Текстури.

Дизайнерка рекомендує поєднувати гладкі поверхні з шорсткими або м'якими з твердими, створюючи цікаві конфігурації текстур. Кольори можуть бути однотонні або взаємодіяти на контрасті, додаючи глибину та динаміку простору.

  • Меблі.

Меблі можуть стати ключовим акцентом для об'єднання різних стилів. Головне – забезпечити зв'язок між ними, будь то колір, форма чи матеріал. Такий акцент дозволяє створити гармонію в інтер'єрі.

  • Акценти та декор.

Елементи декору, такі як подушки, картини або світильники, можуть бути як акценти, які вносять елементи іншого стилю. Це надає можливість долучити різноманітність до інтер'єру.

  • Простір.

Для уникнення відчуття хаосу важливо розділити простір на зони з різними стилями. Ангеліна Скуратова рекомендує для розділення двох чи кількох областей використовувати:

  • перегородки;
  • штори;
  • килими.

Такі елементи дозволять кожній частині інтер'єру виражати свою індивідуальність.

  • Пріоритети.

Дизайнерка радить попри об'єднання різних стилів, обрати один головний стиль. Додавання акценту у вигляді іншого стилю дозволяє створити цікавий та вишуканий дизайн. Важливо також додати предмети та елементи, які відображають ваш особистий стиль.

Змішування стилів можуть охоплювати в себе комбінацію сучасного і вінтажного, скандинавського та еклектичного, мінімалізму. Головне – слідувати своєму смаку і створювати інтер'єр, який відображає вашу індивідуальність.
Ангеліна Скуратова

Ангеліна Скуратова

Дизайнерка інтер'єрів

Тож, завдяки порадам від дизайнерки Ангеліни Скуратової, тепер кожен може відчути себе справжнім творцем домашнього інтер'єру, де стилі гармонійно співіснують, роблячи свою оселю особливою та неповторною.

Раніше ми повідомляли, як створити стильну кухню без панелей. Також редакція сайту Pro Гроші пропонує дізнатися, як зробити інтер'єр спальні живим та стильним.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.