Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Ефективні поради: як зробити квартиру привабливішою для орендарів

Здебільшого люди, які винаймають житло, хочуть одразу заїхати у квартиру й одразу там жити, а не перейматися побутовими проблемами

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Ви самостійно можете підняти попит на свою квартиру

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Попит на квартиру напряму залежить від привабливості оголошення на вебсайті. Найбільш важливе те, які фотографії представлені, а також, які дані про це житло подав власник у текстовому описі до квартири. Якщо підвищити привабливість вашої нерухомості, то оголошення стане більш привабливим, а отже і більше потенційних орендарів звернуть на нього увагу.

Про це розповідають експерти на сайті doba.ua.

Освіжаємо ремонт

Якщо ремонт у квартирі проводився давно, то навряд ваше житло матиме великий попит на ринку. Саме тому важливо освіжити його та оновити дизайн відповідно до нових тенденцій. Якщо грошей на новий ремонт немає, то цілком можна замінити якісь деталі, які вже дадуть "нове життя" примішеню. Ви можете оновити:

  • штори;

  • покривала;

  • подушки;

  • картини;

  • дзеркала.

Уважно пройдіться по всій квартирі та перевірте, чи варто щось потрібно підфарбувати, відмити чи навіть підклеїти.

Замінюємо старі меблі

Вони можуть також зношуватися, а тому час від часу варто їх замінювати, а особливо, якщо це меблі радянських часів. Він них точно краще позбутися, аби не відлякувати орендодавців. Будь то буфет, старенький диван або табуретки – вони лише псують враження і некрасиво виглядають на фотографіях. Саме тому іноді краще купити недорогі, але сучасні меблі, які точно прикрасять інтер'єр і додадуть привабливості вашій квартирі.

Звільняємо простір і створюємо затишок

Цього можна легко досягти поставивши на підлогу горщик з рослиною, дзеркало або утримувач для одягу. Чим більше вільного місця, тим більше повітря буде в кімнаті, а це має більшу перевагу, ніж квартира, яка вся заставлена мотлохом.

Також для затишку можна додати:

  • кімнатні рослини;

  • декоративні подушки;

  • м'які пледи;

  • книги;

  • дзеркала;

  • свічки.

Важливу роль відіграє і запах. У квартирі має бути легкий і приємний аромат цитруса, квітів або свіжої випічки. І створити вам такий аромат допоможуть аромадіффузори.

Підтримуємо чистоту

Цей фактор точно лише допоможе вам створити гарне враження. Навіть несвіжий ремонт і злегка потерті меблі не будуть впадати в око, якщо у квартирі буде чисто.

Докупаємо техніку

Майже всі люди, які винаймають житло, хочуть одразу заїхати у квартиру й одразу там жити, а не перейматися побутовими проблемами. Пральна машина, праска, фен, мікрохвильова піч, електрочайник – те, що неможливо взяти з собою в дорогу. Така техніка точно стане в пригоді всім, хто орендує житло.

Проводимо хороший інтернет

Така річ точно завжди необхідна, адже майже у кожного є телефон, планшет чи ноутбук. Зверніть увагу, що відсутність інтернету або його погана якість значно погіршить враження та попит на квартиру.

Раніше ми дізналися в оглядачки ринку нерухомості, що буде з ринком оренди у грудні. Також пропонуємо прочитати наш матеріал про те, як змінилася вартість нерухомості на вторинному ринку у Львові.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.