Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Швидкі та ефективні стратегії: як підвищити вартість вашого житла на ринку

Якщо ви хочете якісно покращити стан власної домівки у 2024 році, то памʼятайте, що завдяки цьому в майбутньому може і вирости її ціна

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці можуть збільшити цінник на своїй оселі

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Знайти гарне, зручне та якісне житло в наш час цілком можливо, але лише якщо відповідально підійти до цього питання. А якщо ви ще й власник такої нерухомості, то на ринку вона матиме точно не останнє місце у списку вподобаних. Ба більше, вартість на таку оселю можна навіть підняти ще більше, якщо в ній є певні деталі.

Про це йдеться на сайті gazeta1.com.

Про що варто памʼятати

Зручності на даху

Насправді ті багатоквартирні будинки, які знаходяться десь за місто, завжди мають репутацію, як тих, де бракує простору на свіжому повітрі. Однак змінити це цілком легко. Варто лише оновити дах, а саме:

  • обігрівачі для внутрішнього дворика;
  • освітлення;
  • сучасні меблі.

Так ви не лише піднімете попит на свою нерухомість, а навіть збільшите її ціну.

Гарна ванна кімната

Аби точно мати змогу в даній кімнаті розслабитися та відчути спокій, то потрібно її дещо оновити завдяки кільком деталям. Завдяки ним ви підкреслите наявне в ній природне світло із використанням відповідних матеріалів, ліній та оздоблення. Також це ідеальний варіант для додавання вартості.

Барна стійка

Останнім часом барна стійка вдома знову набирає популярності. Здебільшого люди її використовують під час сніданку, адже саме така деталь ніби запрошує вас розпочинати власний день зі стилем.

Вона має бути простою, але функціональною, і свідчити про оптимальне використання головного простору оселі.

Розумне планування місць для зберігання

Насправді такі місця є досить важливими, адже є не в усіх квартирах, а тому вони на вагу золота. Все тому, що ніхто не хоче зберігати речі у відкритих місцях. Краще коли є комори, гардеробні тощо.

Головне — переконатися, що фотографії, які ви вирішили додати до оголошення, точно передають всі можливості житла.

Острів на кухні

Це те місце, де сімʼя збирається разом після важкого робочого дня, а тому атмосфера там має бути досить теплою та комфортною. У цьому вам іноді може допомогти острів із мармуровою стільницею для створення яскравого фокуса. Це ідеальний спосіб досягти правильного балансу. Також така деталь додасть приміщенню відчуття постійності та практичності, адже має чималу поверхню.

Де можна знайти житло для покупки в Україні

Для цього варто скористатися наступними джерелами:

  • Інтернет-платформи. Використовуйте вебсайти та онлайн-платформи, такі як OLX, Ціна.ua, Авіто, а також спеціалізовані вебсайти нерухомості для пошуку пропозицій з усієї країни.
  • Зверніться до місцевих агентств нерухомості, які можуть надати вам інформацію про наявні об'єкти в вашому регіоні та допомогти у виборі.
  • Відвідайте нерухомість виставки та ярмарки, де можна знайти різноманітні пропозиції від будівельних компаній та рієлторів.
  • Пошукайте спеціалізовані групи та спільноти в соціальних мережах, де люди обмінюються інформацією про продаж та оренду нерухомості.
  • Деякі місцеві газети та видання також містять оголошення про продаж нерухомості.

Важливо проводити додаткові дослідження та перевіряти правовий статус будинку чи квартири перед укладенням угоди.

Раніше ми повідомляли, чому в Україні можуть зрости ціни на оренду житла. Також пропонуємо дізнатися, що потрібно знати про купівлю житла на вторинному ринку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.