Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Класика отримала "нове дихання": головний тренд декору стін у 2024 році

Дизайнери рекомендують завжди пам'ятати, що створити неповторну атмосферу в домі можливо лише при гармонійному поєднанню різних елементів декору

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Дизайнери розкрили, який тренд настінного декору повернеться у 2024 році

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Усі знають, що мода циклічна. І це стосується не лише одягу, але й дизайну інтер'єру. Тому в тренди повертається елемент, який вже багато століть підкорює серця поціновувачів елегантності – тканина toile або туаль. Ця стильна тканина історично походить з Європи та має складні та жіночі мотиви в м'яких кольорах.

Про це розповіли в Homes & Gardens.

У 2024 році принти з тканини повертаються. В сучасному дизайні інтер'єру, вони створюють ефектне поєднання класики та новаторства. Цей стиль можна перенести в оселю завдяки:

  • шпалерам;
  • настінних фресок.

Дизайнери запевняють, що настінні покриття, які натхнені тканиною туаль, можуть мати доволі нейтральний вигляд. До того ж вони чудово поєднуються з іншими елементами декору та кольоровими комбінаціями.

 | Фото: Pinterest
 | Фото: Pinterest
 | Фото: Pinterest
 | Фото: Pinterest
 | Фото: Pinterest
 | Фото: Pinterest

Трендовий настінний декор

Фото: Pinterest

Трендовий настінний декор

Фото: Pinterest

Трендовий настінний декор

Фото: Pinterest

Трендовий настінний декор

Фото: Pinterest

Трендовий настінний декор

Фото: Pinterest

Трендовий настінний декор

Фото: Pinterest

Такі принти найкраще вписуються в традиційні стилі дизайну інтер'єру, такі як:

  • французьке кантрі;
  • коттеджкор;
  • grand-millennial.

Щоб зробити цей класичний стиль сучасним, рекомендується поєднувати туаль принти з натуральними матеріалами, такими як відновлена деревина, полірована латунь і натуральний камінь. Це додає приміщенню вигляд природного шарму та античності.

Окрім цього, важливо ретельно планувати розташування туальних покриттів на стінах і їх взаємодію з іншим декором. Дизайнери підкреслили необхідність збалансованого вигляду, враховуючи місце розташування картин і дзеркал, щоб вони гармонійно доповнювали візерунок туаль.

Який незвичайний стиль кухні буде в тренді у 2024 році

Кухня визначає атмосферу будинку, тому вибір стилю для неї є ключовим завданням. Дизайнери рекомендують звернути увагу на сучасний фермерський стиль. Він успішно поєднує деталі нового та давнього, створюючи класичний простір, який буде актуальним у 2024 році.

Якщо вибираєте кольори для фермерського дизайну кухні, обирайте приглушені та природні відтінки, такі як м'який сосновий або шавлієвий зелений. Додавання латунних деталей, таких як фурнітура, панелі та посуд, надає кухні елегантність і зберігає зв'язок із минулим.

Натуральні матеріали, такі як дерево та камінь, є важливою частиною фермерської кухні, створюючи природність та тепло. А старовинні дерев'яні столи, розташовані у центрі кухні, додають вишуканості та неповторності.

Раніше ми повідомляли про найцікавіші TikTok-тренди в дизайні інтер'єру. Також пропонуємо дізнатися, чи варто купувати білий диван у вітальню.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.