Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Про білий варто забути – який колір стане популярним у 2024 році (фото)

Світ дизайну інтер'єру постійно змінюється, тому навіть сталим трендам завжди знайдеться альтернатива

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Дизайнери розповіли, як можна додати коричневий колір в інтер'єр оселі

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Білий завжди був популярним для у світі дизайну інтер'єру, але тренди змінюються. У 2024 році коричневий стає популярним нейтральним кольором, надаючи заземлення та елегантність. Деякі декоратори залишаються вірними білому, але багато експертів рекомендують розглядати земляні відтінки для затишку та витонченості в домі.

Як додати коричневий колір, замість білого, розповіли в Homes & Gardens.

Коричневий колір у вітальній


Роблячи ремонт у вітальні варто розглянути можливість покрасити стіни у насичено-шоколадні кольори. Вони ідеально поєднуються з різноколірними декоративними елементами.

Оберіть для вітальні шоколадні-коричневі стіни
Оберіть для вітальні шоколадні-коричневі стіни
Фото: Pinterest

Крім того, зростає популярність земляних тонів у дизайні інтер'єру, особливо в поєднанні з сучасними елементами. Дизайнерка Нікола Хардінг рекомендує користуватися глибокими відтінками, особливо коричневим таннер від Farrow & Ball, який чудово поєднується з синім, створюючи електричний ефект.

Як додати коричневий колір на кухні


Коричневий не обмежується лише фарбою – дерево чудовий вибір для кухні. Темне дерево для кухонних шаф популярно серед шанувальників класичного стилю, а його природна краса підсилюється з часом.

Коричнева кухня
Коричнева кухня
Фото: Pinterest

Як відтворити коричневий колір у спальні


Для сучасної спальні оберіть спокійний темно-коричневий колір, який нагадує оксамитовий колір какао.Залежно від меблів і акцентів, цей колір може бути акуратним або м'яким та привабливим.

Коричневий колір може створити особливий затишок у спальні
Коричневий колір може створити особливий затишок у спальні
Фото: Pinterest

Дизайнерка інтер'єру Генрієтта фон Штокхаузен вважає темно-коричневий основним кольором стін, особливо для створення спокійного та традиційного інтер'єру без яскравих візерунків чи гам.

Використайте коричневий колір в їдальні


Нові нейтральні відтінки, які були натхнені природою, можуть надати інтер'єру ніжний та заспокійливий відтінок, який можна доповнювати різноманітними текстурами та тонами для зміни впродовж року.

Їдальня в коричневих кольорах
Їдальня в коричневих кольорах
Фото: Pinterest

Дизайнери Artichoke створили кухню з вишуканою коричневою палітрою, що має подібний заспокійливий вплив, як природний пейзаж.

Раніше ми повідомляли, як створити гармонійний інтер'єр. Також пропонуємо дізнатися, який тренд повертається у світ дизайну інтер'єру.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.