Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Враховуйте ці основні моменти – як правильно вибрати диван для вітальні

Загалом існують три фактори, на які ви обовʼязково маєте звернути увагу під час вибору цього предмету

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці можуть самі обрати якісну річ

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Насправді обрати диван не так просто, як здається. Адже саме ця річ буде стояти у головній кімнаті, саме там будуть сидіти ваші гості тощо. Тому до цього питання варто підійти відповідально, адже він має бути зручним та практичним.

Про це пише Homes & Gardens.

Американська дизайнерка Кеті Куо впевнена, що диван є одним із найважливіших предметів у домі.

"Хоча кожен дім унікальний і відрізняється від інших, більшість будинків об'єднує те, що диван справді є серцем вітальні та одним із найважливіших предметів меблів, які ви купуєте", – вважає Кеті.

Саме тому існують три фактори, на які ви обовʼязково маєте звернути увагу під час вибору дивану.

Тканина

Тканинний оббивка дивана у гостьовій кімнаті повинна відповідати вашому стилю і мати практичне застосування. Деякі тканини відзначаються своєю міцністю, витримуючи повсякденне використання, тоді як інші можуть легко пошкодитися або залишати сліди, наприклад, оксамит.

Хоча світлі тканини можуть прекрасно виглядати в мінімалістичному інтер'єрі, важливо пам'ятати, що будь-які плями стають більш помітними на світлих кольорах, особливо якщо у вас є діти або домашні тварини.

Подушки для спинки

Коли продавці в магазині питають, чи зручний диван, на який ви сіли, то вони мають на увазі не лише подушку для сидіння. Саме подушка, яка знаходиться позаду вас, теж досить важлива, але мало хто це розуміє на початку. Отже, варто переконатися, що ви точно обираєте комфортний диван із подушками, які підтримують спину, але водночас не є надто твердими.

Якість

"Особисто кажучи, найважливіше, на що ви повинні звертати увагу в дивані, це те, наскільки добре він виготовлений", – каже Кеті.

У процесі вибору дивана завжди краще піти й випробувати його в магазині. Лише після цього ви точно зможете оцінити його зручність, якісь та комфортність.

Як візуально збільшити простір у будинку за допомогою меблів

Раніше ми вже писали про те, що максимально використовувати весь простір в нерухомості ви можете за допомогою кількох стратегій.

Для початку варто використовувати розкладні меблі. Наприклад, столи, ліжка чи дивани. Це дозволить економити місце у приміщенні та створювати додаткові зони для діяльності.

Також вам можуть допомогти меблі зі схованою функціональністю. Наприклад, шафи з вбудованою бібліотекою, ліжка зі зберіганням, столи з додатковими полицями чи вбудовані двері тощо. Більше читайте тут.

Раніше сайт Pro Гроші вже повідомляв вам про те, чи можна продати житло у прифронтових регіонах. Також ми пропонуємо дізнатися, як уникнути шахрайства при оренді житла.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.