Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

У Британії виставили на продаж будинок-сюрприз: що віддає власник за більш ніж 80 000 доларів (фото)

Ціна даної нерухомості значно нижча середньої на ринку, однак клієнтів на це помешкання небагато через певні фактори

Фото: bettermove.co.uk, pexels. Колаж: Pro Гроші

На ринку зʼявилась нова пропозиція

Фото: bettermove.co.uk, pexels. Колаж: Pro Гроші

У Великій Британії в Озерному краї зʼявився на продаж один з будинків. Виглядає він досить просторо, а коштує 70 тисяч фунтів (більше ніж 80 тисяч доларів), що для цього ринку є досить дешевою пропозицією. Однак простір всередині житла дещо збентежив людей.

Про це пише Mirror.

У грудні 2023 року ціни на нерухомість у Великій Британії знову зросли, як було це і за кілька місяців раніше. Наразі середня ціна за будинок на ринку – 287 105 фунтів стерлінгів. Саме тому, коли люди бачать позиції значно дешевші, то вони намагаються одразу укласти угоду. Але з цим житлом дещо інша історія, хоч тут і ціна у 70 тисяч фунтів.

Який сюрприз залишили власники

Агенти з продажу називають цей будинок "чудовою інвестиційною можливістю". І можливо, це дійсно так. Але нові власники мають розуміти, що разом з будинком вони також купують купу мотлоху, яка там знаходиться. Ба більше, сміття настільки заполонило приміщення, що дістає аж до стелі.

У головній спальні речами закиданий увесь комод, частково ліжко та підлога. У другій спальні ситуація не краща. В їдальні нові власники можуть знайти купу сумок, постільної білизни та контейнерів. Однак і там ситуація не найгірша, адже чимало проблем люди знайдуть саме у вітальні. Там вся підлога вкрита побутовими речами, що навіть неможливо пройти.

Та навіть, якщо прибрати всі ці речі, нові власники помітять помешкання, яке потребує оновлення. А тому роботи там буде досить багато.

 | Фото: bettermove.co.uk
 | Фото: bettermove.co.uk
 | Фото: bettermove.co.uk

Фото: bettermove.co.uk

Фото: bettermove.co.uk

Фото: bettermove.co.uk

Соцмережі вибухнули жартами про цей будинок. Люди писали про нього, як "купівля особистого кошмару" та "пропозиція, яку не можна пропустити". Агенти ж кажуть, що продають такі занедбані будинки інвесторам, які "хочуть розширити свій портфель".

Як правильно обрати квартиру в новобудові

Раніше ми вже писали про те, що обрати нову квартиру дійсно не так просто. А тому до цього питання треба підходити досить відповідально, аби про свій вибір не пожалкувати у майбутньому. Для цього вам треба дотримуватися кількох кроків, а саме:

  • Визначити свої потреби. Розгляньте плани щодо площі, кількості кімнат, розташування, інфраструктури та інших важливих факторів.

  • Дослідження ринку. Проведіть дослідження новобудов, їхніх забудовників, якість побудови, історію компанії та відгуки клієнтів.

  • Відвідайте будівництво. Особистий візит на будівництво дозволить оцінити якість робіт та планування житла.

  • Порада фахівця. Зверніться до фахівців (наприклад, рієлторів або архітекторів), які можуть допомогти з вибором оптимальної квартири відповідно до ваших потреб.

  • Уважність при укладанні угоди. Ретельно перегляньте умови угоди, перевірте всі документи та права власності перед підписанням.

Якщо вас зацікавила ця тема, то більше інформації шукайте тут.

Раніше ми повідомляли, скільки коштує пентхаус у президентському кварталі. Також пропонуємо дізнатися, яку суму доведеться витратити за тиждень в Буковелі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.