Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Бюджетно та стильно: як оновити інтер'єр будинку

Дизайнери дали кілька порад, які допоможуть додати в інтер'єр вашої оселі затишок та свіжість

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Дизайнери розповіли про те, як бюджетно оновити інтер'єр оселі

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Час від часу кожному з нас хочеться змін, особливо коли йдеться про наш дім. Однак, зазвичай думки про значні витрати можуть стати певною перешкодою, і цей процес відкладається. Але, важливо розуміти, що для створення атмосфери затишку та свіжості не обов'язково робити радикальні кроки. Відомі дизайнери називають такі зміни "легкими перемогами", які не вимагають великих витрат часу та грошей, але водночас можуть істотно впливати на загальний вид вашого житла.

Як бюджетно змінити інтер'єр у домі розповіли в Homes & Gardens.

Придбайте нові подушки та пледи


Один із найпростіших способів оновити інтер'єр – це змінити текстиль. Порозкладайте нові подушки на дивані та кріслах, а в холодну пору року не забувайте про м'які пледи. Дизайнери наголошують, що саме ці дрібниці здатні:

  • оновити інтер'єр;
  • візуально об'єднати стиль у всіх кімнатах;
  • додати затишку та тепла;
  • створити атмосферу гармонії та затишку.

Створіть галерею улюблених творів мистецтва


Навіть якщо ваш інтер'єр вражає своєю елегантністю та розкішністю, порожні стіни можуть зробити його незавершеним. Вивішуйте на стіни улюблені картини та фотографії, створюючи галерею, яка відображає ваш смак та особистість. Це може бути особливо ефективно в сімейних вітальнях, кухнях-їдальнях або, навіть, у ванних кімнатах, руйнуючи традиційні обмеження в декорі.

Оновіть простір новими килимами


Килими – це не просто покриття для підлоги, а справжні витвори мистецтва. Якщо ви давно не оновлювали їх, то це може бути чудовим способом внести зміни в інтер'єр. Останнім часом особливо популярні вінтажні килими з цікавими принтами. Вони додають певний акцент і можуть стати центральним елементом дизайну кімнати.

Як оновити ванну кімнату з обмеженим бюджетом


Існує поширений міф, що оновлення ванної кімнати може суттєво вдарити по гаманцю. Однак дизайнери поділилися порадами, як зробити зміни в інтер'єрі, не витрачаючи значних сум грошей:

  • Замініть килимок.

Освіження ванної кімнати можливе завдяки заміні килимка. Вибір килимка з коротким ворсом із натуральних матеріалів, таких як джут, сизаль або бавовна, додасть затишку та стане стильним акцентом в інтер'єрі.

  • Змініть колірну схему.

Прості зміни, такі як фарбування шаф або додавання нових аксесуарів та рослин, можуть ефективно змінити колірну схему ванної кімнати без великих витрат. Сучасні тенденції відходять від білих та сірих тонів, пропонуючи яскраві кольори, візерунки та вінтажні меблі.

  • Оновіть освітлення.

Заміна холодних ламп на теплі та встановлення нових світильників, зокрема бра, може істотно змінити атмосферу ванної кімнати, створюючи затишок та служачи як декоративний елемент.

Раніше ми повідомляли, як створити максималізм в інтер'єрі спальні. Також пропонуємо дізнатися, як облаштувати темну кімнату, аби там не було моторошно.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.