Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Кухонні тренди – який стиль інтер'єру почав завойовувати серця мільйонів (фото)

Дизайнери дали поради, які допоможуть дотриматися нового тренду та стилізувати нефарбовані кухонні шафи

Фото: Pexeks, Pinterest. Колаж: Pro Гроші

У 2024 році варто обирати нефарбовані кухонні шафи

Фото: Pexeks, Pinterest. Колаж: Pro Гроші

У 2024 році варто забути про яскраві кольори та обирати нефарбовані кухонні шафи. Оскільки це дозволить натуральному дереву виступати в ролі центрального елементу. На думку дизайнерів, такі шафи підкреслюють красу природної деревини, додаючи позачасовий шарм кухні та інтер'єру загалом.

Як стилізувати нефарбовані кухонні шафи пише Homes & Gardens.

Дизайнерка інтер’єру Дженніфер Девіс розповіла, що обираючи такі шафи є унікальна можливість підкреслити природну красу дерева і створити єдиний та візуально привабливий простір. Ключовим аспектом є вибір правильної породи деревини.

Дизайнер інтер'єру Тайсон Несс підкреслює роль тону деревини та рекомендує обирати природних тонів дуба чи горіха для затишку, а також комбінувати їх із пофарбованими шафами для контрасту та балансу.

Надихніться красою природи


Щоб підкреслити природний вигляд деревини в кухні, рекомендується створити цілісну, органічну схему, додавши природний декор. Дизайнерка інтер’єру Дженніфер Девіс зауважила, що важливо додавати природні елементи таких як мармур. На додаток до кухонних приладів, рекомендується використовувати менші декоративні елементи, наприклад, рослини.

Інтер'єр кухні натхненний природою
Інтер'єр кухні натхненний природою
Фото: Pinterest

Обирайте нейтральні кольори


При виборі ідеальних кольорів для кухні, які гармоніюватимуть з нефарбованими шафами, рекомендується обирати земляні нейтральні тони. Дизайнерка інтер’єру Кеті Кертіс зазначила, що поєднання натурального дерева з холодними кольорами стін створює теплу та привабливу естетику. Варто розглянути відтінки, такі як:

  • м’який блакитний;
  • ніжний зелений;
  • світло-сірий.

Кухня з нейтральними кольорами
Кухня з нейтральними кольорами
Фото: Pinterest

Дизайнерка інтер’єру Лаура Вільямс рекомендує залишати нейтральну колірну палітру, щоб виділити головний елемент – деревину шаф. Це створить мінімалістичний вигляд, де деревина шаф буде головною "зіркою".

Додайте чорні акценти


Для створення сучасної та виразної кухні рекомендується поєднувати нефарбовані шафи з чорними деталями. Додати чорний колір можна застосовувати різними способами, включаючи кухонне освітлення, техніку чи обладнання.

Кухня з чорними елементами
Кухня з чорними елементами
Фото: Pinterest

Вибір матового покриття для фурнітури та стільниць допоможе зберегти сучасний вигляд і додати шарм органічності нефарбованих шаф і натуральних матеріалів, надаючи водночас акцент сучасної елегантності.

Раніше ми повідомляли, як втілити перехідний стиль інтер'єру. Також пропонуємо дізнатися, який ризикований тренд з'явився у світі дизайну інтер'єру.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.