Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Найпопулярніший відтінок 2024 року: який колір завоює серця українців

Дизайнери вже розпочали активно використовувати цей трендовий колір у своїх проєктах

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Дизайнери розповіли про новий трендовий колір, який варто додати в інтер'єр оселі

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

У світі дизайну інтер'єру завжди є місце для новаторських та естетичних змін. З настанням 2024 року з'явився новий тренд, який змінює колірну палітру та атмосферу в приміщеннях. Замість популярного сірого кольору, тепер популярний новий відтінок – зелений ліс. Він не лише створює невимушену атмосферу, але й асоціюється з природою, надаючи приміщенню особливий шарм.

Про це пишуть в Homes & Gardens.

Усі знають, що зелений – це заспокійливий колір. Усе через його сильний зв'язок із природою. Відомо, що зелений часто використовується для створення відчуття затишку в домі. Зараз же варто звернути увагу на новий відтінок зеленого, який завойовує серця дизайнерів та власників інтер'єрів – "зелений ліс".

Відтінок "зелений ліс" в інтер'єрі оселі
Відтінок "зелений ліс" в інтер'єрі оселі
Фото: Pinterest

За словами американської дизайнерки інтер'єру Ніколь Мізрахі, зелений ліс – це не просто колір, а інструмент для перетворення простору на зону:

  • спокою;
  • комфорту;
  • натхнення.

Його особлива глибина робить приміщення не лише стильним, а й вишуканим. І, як виявляється, саме темніший і насичений характер цього відтінку робить його універсальним для будь-якого типу інтер'єру, хай то сучасний чи традиційний.

"Для мене зелений ліс – це інструмент для перетворення простору на зону спокою, комфорту та натхнення. Лісово-зелений має особливу глибину, але водночас не є надто грубим", – додала дизайнерка.

Дизайнери активно використовують зелений ліс у своїх проєктах, оскільки він, за їх словами, дещо темніший і примхливіший, ніж інші тони. Це дозволяє внести в простір трохи жвавості без використання яскравих кольорів.

Як додати зелений колір в інтер'єр

Цей відтінок зеленого сильно розхвалили, але як його додати в дизайн інтер'єру? Виявляється все достатньо просто.

По-перше, його часто обирають для фарбування стін, створюючи глибину та атмосферу. Також в магазинах з'являється все більше меблів у цьому відтінку, зокрема, розкішні оксамитові дивани, які можуть стати чудовим акцентом для вітальні.

Акцентний диван у вітальні
Акцентний диван у вітальні
Фото: Pinterest

Окрім того, зелений ліс можна додати до інтер'єру за допомогою декору або кімнатних рослин, створюючи гармонійний і стильний образ. Такий підхід дозволяє власникам приміщень не лише слідувати трендам, а й створювати унікальний та комфортний дизайн свого простору.

Раніше ми повідомляли, як зробити оселю елегантною і затишною в стилі "тиха розкіш". Також пропонуємо дізнатися, як зробити якісний ремонт у коридорі без зайвих витрат.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.