Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Позачасові тренди: яку підлогу обрати в 2024

У 2024 році вибір підлоги стає ключовим моментом в оформленні будинку, де об'єднання практичності та стилю стає основним пріоритетом

Фото: Pinterest, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Дизайнери розповіли про трендові підлогових покриттів

Фото: Pinterest, Pexels. Колаж: Pro Гроші

При ремонті будинку багато людей зосереджуються на виборі меблів, кольорів стін і декоративних елементів, не приділяючи належної уваги вибору підлоги. Однак у 2024 році це покриття стане ключовим елементом дизайну оселі, об'єднуючи практичність і стиль в інтер'єрі.

Про це пише Homes & Gardens.

Мозаїчна плитка в геометричному малюнку

Мозаїчна плитка з геометричними візерунками стає популярним рішенням для ванних кімнат та інших приміщень. За словами дизайнерки Кетрін Еберт, ця тенденція залишиться актуальною й у 2024 році. Різноколірні мармурові мозаїки додають простору життєвої сили, особливо в тих місцях, де неможливо використовувати килими чи меблі для створення цікавих акцентних елементів.

Паркет в стилі артдеко

Паркет є позачасовим стилем, тому продовжить залишатися популярним у 2024 році. Додавання вставок та геометричних візерунків дозволить створити атмосферу артдеко, яка надає відчуття величі. За словами дизайнера Лорен Салліван, це створює ностальгічний, але сучасний настрій в просторі.

Підлога з натуральних матеріалів

У 2024 році ключовим трендом у підлоговому покритті стає "автентична обробка та сировина". Створити полірований, мінімалістичний дизайн, який гармонійно поєднується з сучасними меблями, можна завдяки використанню:

  • теплих, сільських дерев;
  • матових металів.

Підлога в стилі "тиха розкіш"

Тенденція "тихої розкоші" відзначається використанням темних порід дерева та мармуру, що створює витончений та елегантний дизайн. Цей стиль залишається актуальним завдяки своїй привабливості та спокійній елегантності.

Різноколірна плитка

Використання різнобарвної плитки для підлоги додає яскравості та оригінальності. Сучасні керамічні та цементні плитки пропонують різноманіття кольорів і форм, що робить підлогу центральним елементом та надає приміщенню унікальний характер.

Сільська деревина

У 2024 році неабияк став популярний сільський дизайн інтер'єру. Тому все частіше буде зустрічатися підлога в рустикальному стилі. Натуральна, недосконала деревина, яка витримує щоденне зношування, надає приміщенню особливого шарму та неповторності.

Багатошарові килими

Використання багатошарових килимів стає актуальним трендом, відображаючи популярність максимального декору. Це надає можливість створити еклектичний та живий вигляд, експериментуючи з різними кольорами та текстурами для створення затишної атмосфери, зокрема в спальнях.

Раніше ми повідомляли, який колір завоює серця українців. Також ми писали, які помилки можуть здешевити найдорожчий ремонт.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.