Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Відправна точка – звідки потрібно розпочинати ремонт у будинку

Використовуючи підхід, який рекомендують дизайнери, ви зможете ефективно використовувати простір, забезпечуючи собі зручність та практичність протягом усього процесу ремонту

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Експерти радять розпочинати ремонт в будинку з кухні

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Коли настав час взятися за ремонт свого житла, багато людей стикаються з питанням: з якої кімнати почати? Це важливий крок, який може визначити зручність та логічність подальших робіт. Згідно з експертами, в кожному будинку існує одна кімната, яку вони називають "відправною точкою". Розглядаючи це питання, професіонали в галузі дизайну та ремонту надають перевагу облаштуванню саме тієї кімнати, де ви проводите багато часу.

Тож, з якої кімнати розпочати ремонт розповіли в Homes & Gardens.

Ремонт у будинку – це завдання, яке може виявитися складним та руйнівним. Тому важливо здійснити правильний вибір і визначити, з якої кімнати почати відновлення. За словами дизайнерки інтер'єру Крістін Конг, кухня є ідеальним місцем для початку, особливо, якщо ви плануєте робити ремонт у всьому будинку.

"Кухні – це чудове місце для початку, тим паче коли ви плануєте робити ремонт в усьому будинку. Вони часто вимагають найбільше часу та витрат. Серце дому, місце збору, зона відпочинку та розважальна зона, кухня – це кімната, яку ми використовуємо найчастіше, тому починати звідси – розумний варіант", – розповіла фахівчиня.

Чед Хекманн, який спеціалізується на продажу будинків та їхньому ремонті, підтверджує, що кухня може бути оптимальним вибором для початку будівельних робіт.

"Розглядаючи питання про те, яку кімнату ремонтувати першочергово, ми можемо зупинитися на кухні. Вона має перевагу над іншими через центральну роль у повсякденному житті – приготування їжі, сніданки, обіди, вечері та спілкування з рідними", – зазначив експерт.

Крім того, Хекманн додав, що паралельно з ремонтом кухні, або ж після цього, варто зайнятися ванною кімнатою.

Тобто, вибір кухні як першої кімнати для ремонту є стратегічно обгрунтованим і забезпечить вам комфорт та функціональність у період будівельних робіт.

Який незвичайний тренд інтер'єру кухонь з'явиться у 2024 році

Ремонт кухні – це великі затрати, саме тому тренди дизайн цих кімнат є стійкими до часу. Однак у 2024 році з'явиться новий тренд, який також буде актуальним тривалий час, йдеться про кухні з іржостійкої сталі.

Дизайнери відзначають популярність стільців та гарнітур, виготовлених з цього матеріалу, який раніше був характерним для комерційних приміщень. Іржостійка сталь поєднує в собі естетику та практичність, що робить її ідеальним вибором для кухонь.

Цей матеріал має високу міцність, стійкість до плям та високих температур. Його поверхні легко очищаються від залишків їжі та бактерій, а також відрізняються екологічною безпечністю, оскільки можуть бути перероблені. Попри на невеликі недоліки, такі як видимі сліди пальців, кухні з іржостійкої сталі визнані як практичні, стильні та екологічно дружні.

Раніше ми повідомляли, які цьогорічні тренди в інтер'єрі будуть актуальними у 2024 році. Також пропонуємо дізнатися, як легко створити гармонію в інтер'єрі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.