Головна Новини Новобудови Аналітика ринку Ремонт

Квартира не для слабких – чим здивує українців дешеве житло в Києві (фото)

Саме житло розташоване на другому поверсі 21-поверхової новобудови й пропонує його сам власник

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

У цій квартирі жити зможе не кожен

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

В Україні досить різні ціни на оренду. Вартість житла залежить від його місця розташування, квадратури, всього необхідного в самому помешканні тощо. Звісно, що можна найти найдешевші варіанти, однак жити там зможуть не всі українці.

Розповідаємо, як виглядає дешева квартира в Києві, згідно з даними сайту OLX.

Саме житло, яке пропонує власник, розташоване на другому поверсі 21-поверхової новобудови. Її здають в оренду за 3 500 гривень на місяць і навіть без комісії. Все тому, що помешкання пропонує власник. Однак є одразу кілька причин, через які стає зрозуміло, чому ціна на квартиру така низька.

Фактори, які здешевлюють житло

Квартира має всього лише 20 квадратних метрів. З них 5 "квадратів" – кухня. Тобто, той факт, що житло досить малих розмірів вже робить його дешевшим. Також впливає на зменшення вартості незавершений ремонт.

Річ у тім, що роботи у квартирі ще не завершили, і робити там ще дуже багато. Наприклад, у спальні власники облаштували куточок для сну. Також там він поставив стіл. У ванні кімнаті є унітаз та умивальник, але наразі це все і більше поки нічого немає.

Автор оголошення пише, що треба у квартирі треба:

  • завершити внутрішнє оздоблення;

  • докупити необхідні меблі;

  • придбати побутову техніку.

Однак за його словами, на це все потрібен час. Квартиру планують здавати "хлопцеві або парі, які мають навички ремонтних робіт".

 | Фото: OLX
 | Фото: OLX
 | Фото: OLX

Фото: OLX

Фото: OLX

Фото: OLX

Як не натрапити на шахраїв під час оренди житла

Щоб уникнути аферистів під час оренди житла, ось деякі корисні поради:

  • Перевірка особи чи агенції. Перевіряйте особу чи агенцію, з якою ви плануєте орендувати житло. Переконайтеся, що вони мають дійсну репутацію та позитивні відгуки.

  • Огляд житла. Перш ніж укласти угоду, огляньте пропозицію особисто. Під час огляду звертайте увагу на умови, які обговорювалися раніше.

  • Договір оренди. Просіть укласти письмову угоду. Уважно читайте всі умови, обов'язково уточнюйте умови оплати, права й обов'язки обох сторін.

  • Оплата. Не перераховуйте гроші заздалегідь, особливо на реквізити невідомих осіб. Використовуйте офіційні канали оплати або чеки.

  • Документи. Вимагайте копії документів, що підтверджують право власності на житло, та інші необхідні документи.

Важливо бути уважним та обережним, перевіряти усі деталі та не укладати угоду, якщо у вас є сумніви або недоліки у пропозиції. Лише завдяки цьому вам вдасться уникнути шахраїв та зберегти ваші гроші.

Раніше сайт Pro Гроші вже повідомляв про те, чи має попит нерухомість на деокупованій території. Також ми писали, як змінилися вимоги українців до орендованого житла.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.